Jedna od anegdota koja odlično objašnjava zašto je Liverpul želio da se rješi Balotelija - Volim Podgoricu

Jedna od anegdota koja odlično objašnjava zašto je Liverpul želio da se rješi Balotelija

U pitanju je jedna od mnogobrojnih nezgoda koje tačno pokazuju zašto je Liverpul bio toliko očajan da se ovog ljeta otarasi poznatog fudbalera.

Ova anegdota takođe objašnjava zašto je uprava Milana, koja je dovela Balotelija na pozajmicu iz Liverpula, fudbaleru dala jasna pravila ponašanja kojih mora da se pridržava ako želi da igra.

Tokom boravka u svlačionici Liverpula prije trening meča, Balotelijev pogled nije bio usmjeren ka taktici, već ka nečemu sasvim drugom.

Italijanski fudbaler je izgleda previše bio zauzet posmatranjem čudnog predmeta koji se nalazio u rukama jednog njegovog saigrača.

Kada je saznao da je u pitanju Ajfon 6, koji on još nema u svom posjedu, postao je vidno iznerviran.

Svega par trenutaka kasnije, Mario je napuštao teren za trening jer se požalio da je tokom zagrijevanja zaradio povredu, a osoblje ga je nakon ove žalbe poslalo medicinskom timu.

Kada su se njegovi saigrači nakon 90 minuta vratili sa trening meča, imali su šta da vide.

Baloteli je sa velikim osmjehom sjedio u uglu svlačionice sa novim Ajfonom u rukama i par praznih kutija pored njega.

Jedan od njegovih „potčinjenih“ poslat je po nov telefon, a bol izazvan treningom nekim čudom je nestao.

Uprkos strogim pravilima ponašanja koja je Milan spremio za njega, upravi kluba biće potrebno i pravo čudo ako želi da u red dovede ovog napadača, a mi sa velikim zadovoljstvom očekujemo njegov sljedeći potez.

(24 sata)

1 komentar

  1. *I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com