Novi Sad: Putnici koji čitaju knjigu u gradskom prevozu dobijaju novu na poklon! - Volim Podgoricu

Novi Sad: Putnici koji čitaju knjigu u gradskom prevozu dobijaju novu na poklon!

Novosađani koji čitaju u gradskom prevozu od 3. do 5. septembra moći će da dobiju novu knjigu na poklon, povodom regionalne književne konferencije “BookTalk2015”.

Konferenciju organizuje Color Pres Grupa, od 3. do 5. septembra u Novom Sadu, kako bi se građani motivišu na čitanje knjiga u javnom prevozu.

“Svi koje naši volonteri na autobuskim stajalištima i u gradskom prevozu zateknu da čitaju knjigu, dobiće na poklon novu knjigu”, izjavila je PR te manifestacije Jelena Savić, dodajući da su se u akciju uključili i donirali knjige svi izdavači koji ucestvuju na konferenciji.

“BookTalk 2015” je regionalna književna konferencija, a okupiće pisce, prevodioce, novinare, izdavače i čitaoce iz cijelog regiona. Među učesnicima panela i moderatorima biće Olja Bećković, Olja Kovačević, Gorislav Papić, Aleksandar Gatalica, Laslo Vegel, Jelena Trivan, Muharem Bazdulj, Igor Marojević,Biljana Srbljanović, Žarko Jokanović…

Takdođe, na panelima će učestvovati i Svetlana Slapšak, Balša Brković, Dejan Papić, Vlaho Bogišić, Teofil Pančić, Veran Matić, Marko Vidojković, Balša Brkovic, Marina Krleža, Denis Kuljiš, Laslo Blaškovići mnogi drugi.

Konferencija će se održati na više lokacija u Novom Sadu i na Fruškoj gori, na Andrevlju, u Galeriji Matice Srpske, Spomen Zbirci Pavla Beljanskog, dvorcu “Edšeg” i vinariji “Deurić”.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com