I Obama u rijalitiju! - Volim Podgoricu

I Obama u rijalitiju!

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država SAD Barak Obama učestvovaće u emisiji stručnjaka za preživljavanje u divljini i televizijske zvijezde Bera Grilsa, najavili su televizijska kuća NBC i Bijela kuća.

Obama će se sa Grilsom sastati tokom svog boravka na Aljasci kako bi razgovarali o klimatskim promjenama i proveli neko vrijeme u divljini, prenijela je agencija AP.

NBC je saopštio i da će Grils predsjedniku održati kratak kurs o tehnikama preživljavanja u divljini, u sklopu jedne epizode svoje emisije “Running wild”, koja će biti prikazana kasnije ove godine.

Portparol Bijele kuće, Džoš Ernest, je tim povodom novinarima rekao: “Mogu da potvrdim vaše sumnje da tim Bera Grilsa ima neke prijedloge za emisiju u kojoj će gostovati predsjednik, koje tajna služba nije mogla da prihvati.”

“U saradnji sa tajnom službom smo se usaglasili oko nekoliko interesantnih stvari u kojima će predsjednik učestvovati”, naveo je Ernest, dodajući da je to “neobičan ali zanimljiv način da se predsjednik približi dijelu publike kojoj je stalo do zaštite prirode”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com