OD SADA kablovska, internet i fiksni već od 19,99 eura, + TV od 6,99 mjesečno - Volim Podgoricu

OD SADA kablovska, internet i fiksni već od 19,99 eura, + TV od 6,99 mjesečno

Kompanija m:tel predstavila je novu ponudu kablovske televizije i Interneta, kao i planove daljeg razvoja mreže koja će svim domaćinstvima Crne Gore nuditi ove usluge po najpovoljnijim cijenama.

Potpisan je i protokol sa Ministarstvom prosvjete o uvođenju besplatnog Interneta u sve osnovne i srednje škole u Crnoj Gori na period od 10 godina po najvećoj brzini.

mtel2

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović istakao je da su ponudu paketa kreirali na osnovu želja i zahtjeva građana Crne Gore, jer je bilo evidentno da je u ovom dijelu usluga potrebna konkurencija i značajno korigovanje cijena.

“Kao što smo i najavljivali, ponudili smo pakete sa do 30 odsto nižim cijenama u odnosu na postojeću ponudu u Crnoj Gori, što će sigurno obradovati sve buduće korisnike. Ono za šta će se sigurni smo odlučiti većina građana u Crnoj Gori su BOX paketi, koji  objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije, tako da plaćate jedan račun uz fenomenalnu cijenu”, naveo je Cerović.

Pored usluga kablovske televizije, korisnici se mogu odlučiti i za kombinaciju usluga uz najbogatiju ponudu kanala po najpovoljnijim cijenama, najbrži i najpovoljniji Internet, najpovoljnije razgovore ka fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, uz neograničene minute ka 078 mreži, 1000 minuta u m:tel 068 mreži, 1GB Interneta i resurse prema svim CG mrežama.

Vrlo jednostavno postajete korisnik m:tel-a, jer je dovoljno je da podnesete zahtjev pozivanjem Korisničkog servisa na broj 1600  ili lično u nekoj od poslovnica m:tel-a u vašem gradu. Mi ćemo provjeriti da li ispunjavate tehničke uslove i pozvati vas da potpišete ugovor.

Cijene Internet paketa kreću se od 13,9 eura  pa do 24,9 eura za 25Mbps. Osnovni televizijski paket ima 178 kanala, i po cijeni je od 11,9 eura, a ukoliko uz njega korisnik želi još i  Internet i fiksni telefon paket  to može dobiti po cijeni počev od 19.99 eura, što je značajno niže od dosadašnje ponude na crnogorskom tržištu. Iz ponude posebno izdvajamo BOX trio 2 koji za pretplatu 24,99 eura korisniku omogućava korišćenje usluga fixne telefonije, Internet 8M i TV paket sa preko 178 kanala.

“Moram napomenuti da se u promotivnom periodu ne naplaćuje instalaciona taksa, modem i SET TOP BOX . Uz BOX pakete korisnik može odabrati i dodatne TV pakete.  U ponudi je ukupan broj kanala trenutno je je 278, sa tendencijom rasta, naravno. Korisnici BOX paketa, imaju i mogućnost da prate TV sadržaje na dva TV uređaja. U ponudi je pretplata za drugi TV uređaj u iznosu 3 eura mjesečno uz Osnovni paket i 0 eura uz Mini Osnovni paket“, dodao je na kraju Cerović.

 

Iz m:tel-a su uvjereni da će u osvajanju tržišnog učešća imati isti uspjeh kao i u osvajanju tržišta mobilne telefonije.

Na kraju su iz kompanije poručili da će sve korisnike kablovske televizije sigurno obradovati i mogućnost kupovine televizora na rate u iznosu od samo 9,9 eura za modele Samsung i 6,9 eura za modele Tesla.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com