Simpatična Francuskinja traži frajera koji joj je napravio dijete – možete li joj pomoći? - Volim Podgoricu

Simpatična Francuskinja traži frajera koji joj je napravio dijete – možete li joj pomoći?

Francuskinja Natali Amjot iz Pariza na svoj je Facebook i YouTube profil postavila video sa zanimljivom molbom – moli ljude da ga šeruju kako bi joj pomogli da nađe oca njenog nerođenog djeteta.

U Australiji je provela tri mjeseca, a seks za jednu noć bio je “šećer na kraju” dobrog provoda posljednje večeri njenog boravka na Sunčanoj obali Kvinslanda.

Kako kaže, tamo je provela “predivnu noć i u trenutku se zaljubila”. On je visok oko 183 cm, ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je.

Sljedećeg jutra je bila na letu za Pariz i izgubila je telefon s njegovim kontaktom, a šest nedjelja nakon ljubavnog susreta shvatila je da je trudna.

U videu Natali kaže da nema svoju porodicu i moli ljude da joj pomognu da pronađe Australijanca s kojim je bila. Smatra da on ima pravo da zna da će imati dijete, ali i ako “ne želi da zna za njega” – u redu je.

Natali je video snimila na plaži na kojoj ga je upoznala, zbog čega je potrošila je svu svoju ušteđevinu. Kako kaže, nema dugoročne namjere, ali smatra da bi bila dobra ideja da “pokušaju da budu zajedno”, jer će svakako imati dijete, piše Daily Mail.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com