Dačićev bliski saradnik orgijao u Crnoj Gori: Ovim šiframa od Željke Rolović je tražio djevojke! - Volim Podgoricu

Dačićev bliski saradnik orgijao u Crnoj Gori: Ovim šiframa od Željke Rolović je tražio djevojke!

Policija u telefonu Željke Rolović našla poruke u kojima sa Dačićevcem dogovara orgije! Političar pita da li ima „novih kadrova” i „naručuje” Hrvaticu za 1.000 evra

Željka Rolović, koja je 21. avgusta u Kotoru uhapšena zbog organizovanja VIP prostitucije, dogovarala je seks-orgije na primorju sa jednim od najbližih  saradnika Ivice Dačića. Ovo direktno dokazuje SMS prepiska koju je policija pronašla u njenom mobilnom telefonu.

Dobro se poznaju

Kako kažu policijski izvori, utvrđeno je da broj mobilnog telefona koji je madam Željka u svoj imenik upisala kao „Cale” godinama u privatnoj komunikaciji koristi jedan od najviših funkcionera Socijalističke partije Srbije!

– Željka ovu prepisku nije stigla da obriše kada su 21. avgusta inspektori došli da je hapse. Sa tim političarem dopisivala se dan ranije i u šiframa je dogovarala „kombinaciju” – objašnjava jedan od naših sagovornika. Iz prepiske do koje smo došli primjećuje se da su Dačićevac i madam Željka i ranije bili u kontaktu. Prva poruka koja se vidi na „print-skrinu” sa Željkinog mobilnog telefona datira od 3. jula u 14.40, kada političar Željki, odgovarajući na neku prethodnu poruku, piše: Dobio. Kako teku pregovori u Kotoru?, dok ona njemu odgovara: Dobiješ ti i đoku, znaš…

Orgijali i ranije

Policajci tumače da se „pregovori u Kotoru” najvjerovatnije odnose na neke prethodne dogovore sa VIP prostitutkama. Mjesec i po dana kasnije 20. avgusta tačno u 12.10, samo dan prije hapšenja madam Željke, dačićevac prvi uspostavlja komunikaciju slanjem poruke: Darling…, dok mu Željka odgovara oslovljavajući ga sa anđele.

Iz dalje prepiske očigledno je da su Željka i funkcioner SPS odranije u kontaktu i da imaju zajedničke drugove (Ćelavi). Jasno je i da su njih dvoje i ranije imali „poslovne aranžmane”. Tako, političar, odmah javlja da stiže na primorje i raspituje se:
U petak silazim dole, biću do nedelje. Ima li novih kadrova?Logično je pretpostaviti da su „novi kadrovi” zapravo „nove djevojke”, a vrlo je zanimljivo da se političar raspituje i za „čovjeka iz Hrvatske”.
A onaj čovjek iz Hrvatske?, pita on…Može i on, ali 1000, odgovara Željka.
To je okej…Kad je beg bio cicija…poentira političar i na kraju prepiske potvrđuje da će “kao i prošli put” na morske orgije doći njih trojica, što po svemu sudeći znači da je i riječ o grupnom orgijanju.

Policajci koje vode istragu protiv madam Željke uvjereni su da je “čovjek iz Hrvatske” zapravo poznata tamošnja starleta, a da je “1000” cijena od 1.000 evra, vjerovatno za jedan dan.

Milićević: Nema veze

Zvanično, niko juče u crnogorskoj i srpskoj policiji nije htio da komentariše ova saznanja. Na drugoj strani, portparol SPS  Đorđe Milićević tvrdi da nikada nije čuo da bilo ko od njihovih funkcionera ima bilo kakve veze sa prostitucijom.- Ubijeđen sam da niko iz SPS nema nikakve veze sa dotičnom damom. Čuo sam da se protiv te Željke vodi postupak u Crnoj Gori i neka nadležni organi rade svoj posao – podvlači Milićević.

(kurur.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com