Mirjana Mikelić (46) ubila svoju bebu, zakopala je pa objavila slike na Fejsbuku! - Volim Podgoricu

Mirjana Mikelić (46) ubila svoju bebu, zakopala je pa objavila slike na Fejsbuku!

Mirjana Miklejić (46) iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi uhapšena zbog sumnje da je tek rođenu bebu zakopala u bašti.

Policiji u Požarevcu dojavljeno je da je nešto zakopano u dvorištu Mirjanine kuće. našli su humku s bebom preko koje su bile nabacane cigle.

Ona nigdje nije vodila trudnoću niti je prijavila da je dijete rodila kod kuće. Ali ono što je izazvalo pažnju mještana i policije jeste što je ona fotografiju mrtve bebe, svu u krvi, objavila na svom profilu na Fejsbuku.
Obdukcija bebe još nije gotova a nakon nje utvrdiće se da li je dijete rođeno mrtvo ili će se Mirjana teretiti za čedomorstvo.
Meštani Busura kažu da nisu mogli da vjeruju da je u ponedeljak uveče policija došla u Mirjaninu kuću. A poslije policije i vatrogasci.
Prema rečima žitelja ovog sela, Mirjana nije krila trudnoću, ali se ne zna ko je otsc djeteta.
– Svi su videli njen stomak. Slikala se i trudničke fotografije je postavljala na Fejsbuk. Ko je, međutim, djetetov otac, ne znamo. Ćutala je o tome. Možda je i neki oženjeni muškarac – kažu Busurčani.

Istog dana objavila je fotku mrtve bebe i sebe kako se smije.
Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle – kažu mještani ovog sela u blizini Petrovca na Mlavi dodajući da ne znaju ko je policiji prijavio da se Mirjana porodila, ali da nema djeteta, i da su „neka čudna dešavanja bila u bašti“.

Ipak, svi se slažu da je više nego čudno Mirjanino ponašanje poslije porođaja.
– Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše „za ovako se gine“, a i fotografije svoje djece i piše „za ovo se živi“. Nije normalno da žena koja rodi mrtvo dijete ili kojoj beba umre prilikom rođenja ima dovoljno snage da o tome obavještava prijatelje putem Fejsbuka – kažu Busurčani.
Ono što je još neverovatnije je da su fotografiju mrtve bebe lajkovali njeni prijatelji, među kojima su i djeca.

Mirjana je bila dva puta udata. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, koje se bliže tridesetoj godini, a iz drugog ćerku i sina, koji pohađaju niže razrede osnovne škole. 

– Bila je udata za čoveka iz Busura i sa njim je živjela u Austriji. Ćerke su im već velike, imaju čak i unuke, stariji ide u školu a mlađi ima tri godine. Šta je njoj trebalo da rađa dijete kad se bliži pedesetoj godini, a stariji unuk ima devet godina – konstatuje jedna komšinica Mirjane Miklejić.

Mirjana se poslije razvoda vratila u selo, ali nije radila, pa niko od mještana ne zna od čega je živjela. Tu se opet udala, rodila dvoje djece, ali i razvela.
– Njena majka Javorka ima penziju, ali to je nešto malo. I čuvala je neku babu. Ali ta baba je umrla, pa sada čuva kuću te porodice. Dobija za to možda 200, 300 evra – pričaju komšije.

(blic.rs)

 

1 komentar

  1. I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on many of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web site!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com