NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ovnovi će konačno progledati, djevicama veliki izazovi… - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ovnovi će konačno progledati, djevicama veliki izazovi…

 

ovanOVAN

Posao:
Radeći na analizi mjesečnog horoskopa, iz mjeseca u mjesec se nadamo da će Ovnovi konačno da progledaju što se poslovno – finansijskog uspjeha tiče, i kada počinjemo tumačenje mjeseca sa znakom Ovna ponadamo se da će svima biti uspješan mjesec koliko bi i Ovnovima trebao da bude. Tako i ovaj put…
Stvarno dobar mjesec što se tiče poslova a i zbog onoga radi čega inače i radimo – novca. Problema sa saradnicima, kolegama, partnerima ne bi trebalo da bude a mirna glava na poslu je već 50% uspjeha. Ovaj mjesec ne bi trebalo niko da vam diše za leđima, oni koji su položajem iznad vas bi morali da vas puste na miru da radite ono što znate i ono za šta vas plaćaju, pa je to odlična šansa da date sve od sebe i krenete u akciju. Očekujte i neku nagradu, možda već tokom mjeseca a sigurno u narednom periodu, nagradu baš zbog zalaganja tokom septembra. Kraj mjeseca, kako ljeto polako odlazi, vama će baš da prija, pa dajte sve od sebe da uradite ono što već podugo planirate.
Mjesec nije dobar za sklapanje nekih partnerstava, poslova “po pola” i sličnih, neko bi mogao da se poigra sa vašim strpljenjem i pouzdanjem, pa radite samo ono što ste još ranije započeli, za nove projekte će biti vremena.
Rad + rad = nagrada!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Prva dekada mjeseca će biti standardna, bez većih trzavica i nesuglasica sa voljenom osobom, a procvat dolazi od 10. dana mjeseca kada će u vama da proradi nešto što će partnera privlačiti kao u najsrećnijim danima. Vi to lijepo iskoristite i uživajte u ljubavi koja će da vas okružuje.
Ovaj period je odličan i za flertove, pa se ne začudite ako uhvatite sebe da se smiješite dok pričate sa nekom osobom koja nije vaš partner, ili isto tako ako u sred noći pomislite na tu osobu. Možda će neko treći na kratko da vam uleti u glavu, ali ako ste jaki, a trebalo bi da jeste, isto tako će iz glave i da vam izleti. Ne ulazite u bilo kakve ozbiljnije igrice, mogle bi vam se obiti o glavu.
Jedini problem koji biste mogli da imate tokom mjeseca na ovom polju je zamjeranje od strane partnera što vas ne dobija u onoj količini u kojoj bi on (ona) to htio, ali u ludim i brzim vremenima u kojima živimo svaki sekund je dragocjen. Objasnite to lijepo partneru i idemo dalje, vašoj sreći nema kraja!

Ako ste slobodni:
Udariće vas hormoni, natjeraće vas da budete ono što niste, pa kako se bude bližila jesen tako ćete biti sve slobodniji, komunikativniji i privlačniji za suprotan pol. Djevojke iz znaka Ovna mogu da očekuju više zanimljivih susreta, poznanstava, pa bi bilo poželjno da se do 20. dana septembra sa nekim i povežu jer bi posle toga mogle da imaju probleme u komunikaciji sa suprotnim polom. Muškarci neće imati tih problema pa ne treba da gledaju na kalendar već da uživaju.
Iskoristite lijepo vrijeme, izlazite što više među ljude, kako poznate tako i nepoznate, sigurno tamo negdje postoji neka osoba kojoj ćete zapasti za oko, a kada progovorite – biće očarana…

Zdravlje:
Zdravlje je na prvom mjestu u životu, pa budite srećni, septembar je predodređen da uživate i dišete punim plućima. Ne bi trebalo da bude nikakvih generalnih problema, letnji period je dobro uticao na vaš imunitet i sada ste mirni. Oni koji su u malo “poznijim” godinama, šta god to značilo, i dalje treba da vode računa o ishrani i zdravom načinu života, Ovnovi koji su na nekim terapijama obavezno neka se drže propisanog i sve će biti lijepo. A ako niste u tim poznijim godinama, makar ih imali i 100, odlično, važno je da ste mladog duha, a vaše tijelo će njega da prati!

Sretni brojevi:
3, 14, 18, 21, 29


bikBIK

Posao:
Znate li onaj osjećaj kada ste umorni, ne radi vam se, najradije biste ostali kod kuće ili otišli negdje besciljno da šetate, sve, samo da ne morate da radite. E, pa to je ukratko opis poslovnog horoskopa za septembar za veći dio Bikova.
Moguće je da je kod vas došlo do zamora, da vas je vrelina prethodnih mjeseci, odmor pa povratak na posao, ili neprekidan rad toliko izmorio da ćete ovaj mjesec morati da resetujete mozak. Ništa strašno, pa svima se to desi bar nekoliko puta godišnje, tako da ovo uopšte nije za brigu.
Veći problem bi mogli da imaju privatnici, vlasnici poslova nego obični smrtnici – radnici, a ako ste vi jedan od ovih drugih dajte sve od sebe da niko ne primjeti nedostatak motivacije i želje za radom, trudite se koliko možete i bar ispunjavajte ono što se od vas očekuje. Malo bolji period će doći krajem mjeseca, a do tada morate da se izborite za svoj položaj, ne dajte da ga ništa poljulja na bilo koji način.
Što se finansija tiče i neće biti tako loše, biće čak i dobre u odnosu na rad koji obavljate i količinu znoja koju na poslu ostavljate.
Za sve one koji se bave nekim kreativnim poslom cio mjesec će biti dobar, nećete morati puno da se trudite a vaša kreativna strana će se možda i više ispoljavati nego inače, pa bar vi dajte sve od sebe da uradite nešto dobro.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Prvi dio mjeseca mogli bi da obeleže problemi sa ljubavnog neba, retrogradna Venera će vašu vezu povremeno bombardovati negativnom energijom, a partner i vi biste mogli da je razmenite što dovodi do neizbežnih konflikata manjeg i većeg inteziteta. Tolerancija obostrana i prećutkivanje nečega što mislite da će ublažiti situaciju, što vam svakako preporučujemo do druge dekade mjeseca, a onda ćete moći da kažete sve što vam je na umu, i to bez loših posledica, bez cike i vike.
U vašu vezi bi mogla da dođe neka treća osoba, koja bi vam na kratko zakomplikovala život, ne neki ljubavnik vaš ili partnerov, već neki prijatelj, član familije, zbog koga biste mogli da izgubite dosta vremena ili živaca dok ga se ne riješite. Ako do toga dođe, snalazite se kako znate i umijete, to su neke slatke muke.
Kraj mjeseca, početak jeseni onakav kakav biste samo mogli da zamislite partner će sve više i više pažnje da poklanja vama, pa onda nadoknadite sve ono što ste tokom prvog dela septembra izgubili.

Ako ste slobodni:
Ovih 30 dana septembra i nisu baš za optimizam što se nekih ozbiljnijih ljubavnih izleta tiče. Jednostavno zvijezde vam se nisu poklopile ni sa kim tokom ovog mjeseca, pa zato ne očekujte prilike za ozbiljne veze, već samo za druženja i kratke vezice. Flertova i upoznavanja bi moglo da bude podosta, ali prave avanture nema do jeseni, pa se zato opustite i uživajte punim plućima dok ne dođe bolji period za vas. Nevezano za ljubav, ali da li ste razmislili o nekom hobiju kom biste se posvijetili i ubili malo slobodnog vremena? Neki vid pražnjenja glave bi vam i te kako dobro došao i napunio bi vas toliko potrebnom pozitivnom energijom a iz vas bi izbacio pesimizam i depresiju kojoj biste mogli da budete podložni…

Zdravlje:
Što se zdravlja tiče, odmah da obratimo pažnju svima vama koji ste imali bilo kakvih srčanih problema da se pridržavate datih terapija, vremena za kontrolu, i ako osjetite bilo kakve tegobe, makar one prividne, odmah da se obratite specijalisti koji će vas pregledati od glave do pete. Ne dozvolite sebi da se kockate sa životom, ovaj period nije najpovoljniji za srčane bolesnike!
Ako srce cio život kuca kako treba, živite polako, ne dozvolite sebi da žurite igdje naročito prevoznim sredstvima, ne bi valjalo da doživite bilo kakav stres, a kamoli povredu u saobraćaju.
Čuvajte se infekcija bilo koje vrste, ne dozvolite sebi nikakvu mehaničku povredu koja bi mogla da vas inficira.

Srećni brojevi:
1, 4, 9, 10, 16


blizanciBLIZANCI

Posao:
Tokom većeg dela mjeseca bićete zatrpani poslom. Vi ili vaši saradnici ste bili na odmoru, uživali i praznili glavu a poslovi su se nagomilavali i sada je vrijeme da ih završite. Moguće je da ćete da dočekate nespremno ovaj mjesec, da ćete više puta da se zapitate “kako sve da završim”, radićete dok ne padnete sa nogu, a na žalost neće biti nikoga ko će to znati da cijeni, bar po novčaniku.
Iz cijele situacije koja će vas dočekati izvucite pouku da ne možete uvijek sve dobro da uradite, već morate da razmislite i o nekim drugačijim ishodima. Nekada je i poslovni poraz dobar, ako ćete iz njega izvući dobre lekcije.
Trudite se da ne ulazite u neke nove poslove, mogli biste samo da nagomilate još više problema sebi na vrat, koncentrišite se da završite sve što imate iz prethodnog perioda i to što prije kako biste kraj mjeseca dočekali relativno rasterećeno. Ne nervirajte se ako ovaj mjesec budete previše radili a to vam se finansijski ne isplati, važno je da što mirnije pregurate ovih 30-ak dana pa onda sve iz početka, samo mudrije i organizovanije.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Što se emotivnih odnosa tiče, imate dobre aspekte na porodičnom planu, znači svi problemi koje ste imali od ranije sa bilo kojim članom porodice bi mogli da se riješe, svi odnosi da se iskristališu. Ako ste posvađani ili imate nešto što držite u sebi u vezi nekog člana porodice sada je pravo vrijeme da sve iznesete na vidjelo i da jednom za sva vremena završite sa negativnim mislima, a to bi vam i te kako prijalo za mirniju psihu i generalno bolje raspoloženje.
Za razliku od porodičnih, ljubavni odnosi baš i neće biti savršeni, retrogradne planete bi mogle da vam zakomplikuju sve ideje koje imate, sve promjene koje ste htjeli da sprovedete. Tako da bi najbolje bilo da sve što ste htjeli da predložite partneru, od sitnica do bitnijih stvari, ostavite za sledeći mjesec. Ako nešto od toga uradite sada moglo bi da dođe do nerazumijevanja od strane partnera i svađa koje vam nikako nisu potrebne.
Period nije dobar za planiranje vjeridbi, venčanja, zbog najmanje sitnice biste mogli da se posvađate sa partnerom, tako da ako ste u toj fazi – pričekajte sledeći mjesec.
Ne dozvolite da partner pomisli da ste tvrdoglavi i to bi vam se moglo obiti o glavu, pa zato gledajte da nikakve zaključke ne donosite sami i što je još važnije na brzinu, ako treba i 10 puta pričajte sa partnerom prije nego što donesete odluku.
Ovaj mjesec što više vremena provodite sa partnerom “na miru”, bez izlazaka, druženja sa drugim ljudima, vaš mir će vam najviše prijati i pomoći da izbjegnete moguće probleme koji su u najavi.

Ako ste slobodni:
Postoji jedna osoba koja bi uvijek bila uz vas, šta god da vam se desi, a i htjela bi da sa vama ima nešto više. Vrijeme je da saznate ko to gaji tajna osjećanja prema vama, možda se iznenadite da je to osoba koju znate već godinama a o kojoj nikada tako nešto ne biste ni pomislili. Možda neko ko se i vama sviđa ali jednostavno nemate hrabrosti da joj to saopštite, pošto po vama ta osoba možda izgleda nedodirljivo za vas… Problem je što ta osoba ni ovaj mjesec neće dobiti dovoljno hrabrosti da vam da do znanja da bi htjela da bude vaša, jednostavno i zbog Saturna u znaku Strijelca ta osoba će imati još veću tremu nego ikada do sada i sve će zadržati u sebi. Na vama je da budete prirodni, opušteni, nasmješeni i vedri sa svim potencijalnim partnerima. Onaj pravi kada naiđe, ta vaša mirnoća će djelovati i možda se opusti, možda vam da do znanja da već dugo gaji osjećanja prema vama. A to bi vas odvelo u raj.
Budite opušteni, ne dozvolite da bilo koja vrsta stresa utiče na vas, i budite dobri sa svima. Dobro će vam se dobrim (ljubavlju) vratiti.

Zdravlje:
Blizanci koji već duže vremena muku muče sa alergijama i ovaj mjesec, naročito u drugom delu, bi mogli da prođu kroz sve ono što redovno prolaze, možda čak i intezivnije nego u prethodnom periodu. I vremenske prilike će uticati da budete podložni alergijama, a nebeske se baš i neće potruditi da vas zaštite pa vam preostaje da se pripremite i preventivno posjetite ljekara kako biste osjetili što blaže simptome.
Umor bi mogao da bude najveći problem tokom ovog mjeseca, pa se što je više i psihički i fizički odmarajte. Ne dozvolite sebi da vam bilo šta uništi imunitet.
Ako ste od onih koji vole da proslave nešto uz dobru kapljicu, trudite se da izbjegnete tu tradiciju bar prvim dijelom mjeseca, pošto bi alkohol mogao lošije nego inače da utiče na vas. Smena godišnjeg doba bi mogla da vas obraduje virusima ili prehladama, ali to je skoro pa zanemarljivo. Sve ostalo, bar što se zdravlja tiče – ide kako treba.

Srećni brojevi:
3, 12, 17, 26, 30


rakRAK

Posao:
Period lošijih finansija (prvi dio mjeseca) i razmrdavanja (drugi dio mjeseca) je pred Rakovima. Ovaj mjesec ćete ući u manje finansijske probleme (ah, pa to nam se uvijek i dešava, zar ne), samo bi ovaj put to trebalo da vas trgne, da udarite šakom o sto i krenete agresivnije da radite i stvarate.
Prvo što biste trebalo da uradite je da redukujete troškove kako god znate i umijete i da se odreknete svega što vam baš i nije najpotrebnije. Jeste da su Rakovi poznati kao trošadžije, kao ljudi koje jednostavno usrećuje kada troše novac i sebi kupuju (ne)potrebne stvari, ali shvatite da niste u situaciji da trošite koliko biste htjeli. Nikako ne potpisujte ugovore o otplatama (krediti, kupovina na rate itd), i ako je moguće ne pozajmljujte novac, lako ga je pozajmiti ali teško vratiti.
Zbog toga, već u drugom dijelu mjeseca pod uticajem retrogradnih planeta dobićete želju i volju, i dovoljnu dozu koncentracije da radite više nego ikada. Da stvarate za sadašnjost i za budućnost. Iskoristite taj neočekivani nalet energije, mislite na sve ono što sebi ne možete da priuštite i sigurno ćete uraditi nešto korisno. Možda nećete nikada zadovoljiti sve svoje prohtjeve, ali dobar dio njih možete i to samo predanim radom i razmišljanjem unaprijed.
Bolji period je za sve oni koji rade sami za sebe, koji ne zavise ni od koga, od šefova i saradnika. Pripazite se prijatelja sa kojima sarađujete, mogli bi vas razočarati, kako psihički tako i finansijski. Rakovi, sve je u vašim rukama, štednja, odricanje i rad. Rezultati moraju doći.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Moguće je da vas spopadnu depresivni periodi tokom mjeseca, periodi tokom kojih ćete najviše poželjeti da budete sami, daleko od svih. U tom slučaju, dajte sebi oduška, izađite iz kuće, otiđite sami na kratak put, makar na jedan dan, a ako niste u mogućnosti (prvenstveno zbog već pomenute štednje) izađite iz kuće, prošetajte, sedite u kafić i prepustite se svojim mislima.
Probleme koji vam se vrzmaju po glavi nećete moći da riješite kroz razgovor sa partnerom, iako je partner tu uvijek uz vas, pa pokušajte da ne prenosite depresiju na drugu stranu, već se nekako izborite sami sa tim i to sa osmijehom na licu.
Odnosi sa partnerom dobri, bez ikakvih trzavica tokom cijelog mjeseca, jedina stvar koja može da vas zabrine ste vi sami i vaše promjene raspoloženja. Ne dajte se, ne miješajte probleme bilo koje vrste sa emotivnim životom. Kraj mjeseca bolji od početka, raspoloženje raste, tada žete već moći da odete negdje, ali ne sami već sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:
Tokom mjeseca imaćete jako dobre odnose sa najbližim članovima porodice, pa se družite sa njima pošto za ljubav mjesec neće biti pogodan. Rakovima će ovaj mjesec komunikacija biti lošija strana, pa sve i da upoznate nekoga koga ćete na prvi pogled zainteresovati, odsustvo vašeg prirodnog šarma će tu zainteresovanost smanjiti. Depresivan je mjesec, više faktora će uticati na to, pa zato ne gubite vrijeme potragom za poznanstvima, već se posvetite sebi i svojim bližnjima, to će vam i te kako prijati. A već od prvih dana jeseni krenite u ljubavni lov.

Zdravlje:
I zdravlje će ovaj mjesec biti poljuljano kao i drugi aspekti, pa zato spremno dočekajte sve nedaće koje bi mogle da se jave. Stariji Rakovi će biti rizičnija grupa, pa sve što vas bude mučilo obavezno rješavajte zajedno sa ljekarom. Ne nikako na svoju ruku, makar to bila sitnica koju ste do sada sto puta pregurali, moglo bi nešto da se iskomplikuje.
Čuvajte se svih prelaznih bolesti, imunitet vam i neće biti jača strana, pa biste lako mogli da se zarazite i onda da bolujete. Rakovi koji su u prošlom periodu muku mučili sa lošim nalazima krvi, prvenstvno masnoćama, obavezno neka odrade kontrolu i ako bude razloga neka se jave ljekaru.
Mlađi Rakovi neka se čuvaju svih vrsta sportskih i povreda na radu.
Ako do sada niste, uzmite neke prirodne preparate za poboljšanje imuniteta, sigurno ne mogu da vam škode.

Srećni brojevi:
8, 17, 18, 24, 26


lavLAV

Posao:
Iskoristite Sunce u vašem polju finansija i bićete dobro nagrađeni, savjetuju vam vaši astrolozi. Nemojte baš olako da shvatite ovo i znajte da je za sve potreban i vaš trud i inicijativa, a ne da očekujete “padanje stvari i događaja s neba”. Morate sarađivati i biće sve kako treba. Kada biste očekivali, pa i dobijali sve na “tacni”, znajte da su u pitanju nečista posla i loše sile, koje će vam zauzvrat tražiti mnogo više nego što možete podnijeti. Dosta loše energije trenutno vreba oko vašeg polja rada, a opet, dosta dobra energija je unutar samog polja, pa je trenutno vođstvo dobra, ali ostanite budni i pribrani. Septembar u prvoj polovini kreće prilično agresivno, par mjeseci uspavanog posla je završilo svoje, i vrijeme je da se krene u nove radne pobjede. Vi ste pobjednički znak, vaša volja, inicijativa i uloga vođe koju volite i uvijek priželjkujete poželjela je da se pokazuje, ulazite u poslove vidno odmorni i prepuni ideja. Sjajno vas je imati za saradnika, idealno za visoke funkcije. Finansijski stojite lošije, ali krajem mjeseca naglo vam skače priliv novca. Posebno oni koji rade i sitnije poslove imaće dobru dodatnu zaradu, posle par mjeseci pauze. Čuvajte se konkurencije. Jedan od poznanika, moguće da je i blizak prijatelj, potajno upija vaše ideje, iako djeluje prilično nezainteresovano kad vas sluša kad pominjete posao. Uskoro biste se mogli iznenaditi ko vam je konkurent. Zato, pripazite s kim pričate o poslu. i ne pozajmljujte novac nikome!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Situacija na ljubavnom planu u ovom mjesecu vam donosi dosta lijepih momenata sa voljejnom osobom, pa čak iako veza među vama nije baš san snova, biće vam jednostavno lijepo i prijatno. Naprosto biće toliko lijepih spoljašnjih faktora koji će vam uljepšavati dane i trenutke kada ste zajedno, da nećete imati razlog da se ne osjećate lijepo. Vjerujte, bilo bi vam lijepo sa svakom osobom. Nešto lijepo je u vazduhu i vi jednostavno dobro reagujete na to, a poznato je koliko ste jak i vodeći znak, pa osoba sa kojom ste jednostavno vam se pridruži u toj prijatnoj plovidbi. Ali, naravno,kormilo držite vi. Samo u slučaju ako je voljena osoba u vašem znaku, može doći do povremenog sukobljavanja, ali i tu ne vidimo neke ozbiljnije povrede duše. Jednostavno, lijep period, dobre vibracije. Za sve vas rođene u ovom znaku savršeno vrijeme za ljubav, tj.za ojačavanje veze je upravo ovaj mjesec, zato porazmislite o mogućnosti kraćeg ili, naravno dužeg putovanja. Privlače vas daleke destinacije. Probudite avanturistu u sebi, pokrenite voljenu osobu, ili neka ona pokrene vas. Uživajte u ljubavi!

Ako ste slobodni:
Slobodni Lavovi zapravo su uvijek slobodni, otvoreni za nova poznanstva, teški su za neke duge veze, uvijek ostavljaju djelić sebe koji istražuje, eksperimentiše, i teško se obuzdava taj nagon, primitivan za mnoge, ali s kojim Lav nema problema, zapravo ponosan je što uvijek zadržava dio sebe za sebe. Period samoće ne pada vam teško, jer vi ste jak i stabilan znak. Ovog mjeseca mogle bi se desiti značajne ljubavne priče, ali sve je poprilično bazirano na seksu, ništa dublje, ništa značajnije. Ne željeći da obezvređujemo
seks, naprotv, samo želimo da ukažemo da osim toga neće biti nekog emocionalnog vriska u vama, leptirića, ili kako već da opišemo zaljubljenost. Nije da vas to potresa. Vi niste gladni ljubavi, sasvim dobro kompezujete potrebu za ljubavlju. Vi izlazite, mnogo pričate, šarmirate, i sve to radite prilično svjesno i namjerno. Znate da ovladate situacijom i da sve oči budu uprte u vas. To je vaša hrana. Vama se svi sviđaju, svi sa kojima možete dobro komunicirati i koji dobro reaguju na vas. Retki su oni sa kojima ne možete. Imali ste  ranije partnere sa takvom energijom koja vas je crpela i zato znate koga treba da se klonite.

Zdravlje:
Snažni ste i otporni, vodite računa o sebi u dovoljnoj mjeri i to donosi rezultate. Ipak, ne pretjerujte sa konstantnim osluškivanjem sebe, potrebno vam je malo relaksacije i odmor od preparata. Da biste se “očistili”, pokušajte sa prirodom u čistom obliku. Vazduh na što većoj nadmorskoj visini, sirovo voće i povrće i izvorska voda. Preporučujemo!

Srećni brojevi:
6, 14, 24, 27, 29


devicaDJEVICA

Posao:
Sunce vam je sjajan prijatelj i ovog mjeseca, drage Djevice. I dalje na snazi je vaš ego,i moć koju emituje a i moć kojom na druge utiče. Septembar je mjesec pun izazova, morate biti promišljeni i paziti da vam nešto ne promakne. Period godišnjih odmora završen je za mnoge i sve je jurnulo u punoj snazi, pa tako i vi. Vaša snaga u vašem umu, zato za saradnike birajte inteligentne ljude, istomišljenike po mogućstvu. U drugoj dekadi mjseca očekujte finansijski bum, do tada strpljivo, biće par kritičnih dana kad ćete osjećati nemoć i oskudicu, ali brzo sledi i oporavak. Venera je ta koja donosi dobru radnu energiju, krenuće direktno. Jupiter je zaslužan za euforiju u vama. Međutim, ima jedna stvar koja “koči” proces. Morali biste poraditi na komunikaciji, primjetno ste ćutljivi kad su odlučujuće stvari u pitanju, bilo da su u pitanju sastanci ili večeri sa kolegama gdje može doći do raznih dogovora pri razgovoru , usput i neočekivano. Za vas to nije svojstveno, vi volite sve unaprijed da znate i da očekujete i ne volite slučajnosti, koje vas uhvate nespremne. Predlažemo da se uključite i sjedinite sa masom, počnete da osluškujete i da bar za početak izgledate zainteresovani. Nikad se ne zna šta se može desiti. Ništa, ako samo sedite i djelujete odsutno.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Moć Sunca na vaše polje ljubavi baca sjajne zrake, ali tek ponekad, ali zadržavajući se malo duže. Osim povremenih izliva ljubavi i euforije kratkog daha koju daje energija Sunca, ovaj mjesec proteći će ne baš uzbudljivo, mada mnogi pripadnici ovog znaka uživaće u tom miru i stagnaciji dešavanja. Jednostavno, došlo se do premora. Ljetnje ljubavi, tj.osobe koje su započele vezu ovog ljeta stagniraće u romantici. Sve će teći nekim svojim svakodnevnim tokom. Osobe koje su u dužoj vezi ponašaće se kao da su u braku. Višegodišnjem. Svakako ne preporučujemo da tu išta dirate, ni vi sa kratkim stažom,ni vi sa dugim. Ovaj mjesec mora da prođe nečujno. Nije nikako povoljan period ni za upoznavanje dok ste već u vezi, jer Merkur je retrogradan i primirite se. Možda bi dobro bilo kada biste poradili na osvježavanju veze nekim sitnicama u kojima možete zajedno da uživate. Postoje sjajni wellness i spa centri gdje biste našli izgubljenu romansu, gdje biste uživali svim svojim čulima i gdje biste se “restartovali”, vas dvoje i vaša veza. Priznajte da smo zagolicali vašu maštu.

Ako ste slobodni:
Nije da ste nešto nesrećni jer ste sami. Niste doduše ni oduševljeni, ali za vas ne postoji depresija ovog mjeseca. Većina pripadnika ovog znaka igra simpatičnu igru sa simpatijom u kojoj itekako uživa, i ne žuri da je okonča tako što će započeti vezu. Nekako ste sigurni da se sviđate toj osobi i vrlo vam je zabavno da obigravate oko nje/njega. U vazduhu je puno dobre energije među vama, sve se svodi na smijeh i šalu, poput starih prijatelja ste. Ako se odlučite za vezu na kraju, vidimo joj dobar start. Svi vi koji niste u ovakvom scenariju, smiješi vam se period dobre uzbudljive, uglavnom noćne zabave, nebrojeno mnogo poznanstava, sjajni trenuci kraj vode, bilo da je reka u pitanju, ili more. Ako ste otputovali, utoliko bolje. More je čarolija za ljubav. Bićete raspoloženi da uplovite u vezu, ali ništa konkretno vam ne vidimo ovog mjeseca, tako da je moguće da sve bude prolaznog karaktera, kratki impulsi, trenutak magije, jedno veče ljubavi, možda samo poljubac na rastanku. Svima vama biće jedan od ovih scenarija. Važno je da će se dešavati nešto, da će mjesec biti uzbudljiv, vama je to preko potrebno. Nikad dosta zabave. Zato ste dio svačije zabave i ljudi vas rado pozivaju na druženja.
Zdravlje:

Astmatičari i svi vi koji imate problema sa respiratornim organima morali biste da se pripazite velike vlažnosti u vazduhu,posebno ako dugo boravite u istoj prostoriji. Stižu hladniji dani i pozatvaraćemo se u kuće, a onda kreće kolo virusa, na šta vi posebno loše reagujete. Dakle savjet je, što više boravka vani, u prirodi, dalje od grada, provetravajte prostorije i vetrite posteljinu. Svi ostali, manji problemi sa varenjem, kratkotrajni grčevi,moguć i crevni virus agresivnije prirode. uzimajte probiotik već sad, da pripremite tijelo ako krenu problemi.
Srećni brojevi:
2, 10, 12, 29,30


vagaVAGA

Posao:
Drage Vage, septembar je mjesec kada se kod vas dešavaju bitni preokreti, nagli skokovi u svim aspektima života,i uglavnom idu nabolje. Silna energija koju Sunce šalje, a trenutno je u 12.koći, pomaže vam upirući svoje moćne zrake ka boljitku vas i vašeg okruženja, dajući preko potrebe energije. Pritom, daće vam smjernice dok tragate za pouzdanim partnerima u poslu, istovremeno darujući vam intuiciju i da prepoznate ko je za izbjegavanje i ko vam ne želi dobro. Unutrašnji vaš potencijal dugo je čamio i čekao svijetlost dana. Planete su se  ovoga puta sjajno postavile, Sunce i Jupiter su u opoziciji sa vašom kućom rada, ali to vas zapravo podstiče na kreativnost i mozganje, u čemu će vam bitno pomoći Jupiter koji je u Djevici i koji će uskočiti ako nastanu problemi. Finansije stagniraju početkom mjeseca,ali dolazi do poboljšanja na bankovnom računu vec u drugoj dekadi mjeseca, kad Venera, izlazeći iz svog retrogradnog stava, “krene naprijed”. To će vam dodatno dati vjetar u leđa,osjetićete navalu dobre energije i sjajno ćete iskoristiti sve što vam se nudi. Vas u ovom mjesecu doživljavamo kao medu koji  se probudio iz zimskog sna! I biće to itekakvo buđenje!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ćudljiva Venera dominira još neko vrijeme,i taman kad smo pomislili da će krenuti dalje, stiže na njeno mjesto ćudljiv Merkur, retrogradan kao što je i ona. Već znate i sami, nema mrdanja dok je takva situacija, za vas nezadovoljne u vezi. Ne mijenjajte ništa, nezadovoljstvo probajte da okrenete u svoju korist. Vi kojima prija sadašnji partner,ipak se primirite i čak savjetujemo ređi kontakt zbog mogućnosti oštrih sukoba koji bi bukvalno proizašli iz najbezazlenije konverzacije, krajnje neočekivano. Nije vrijeme idealno za romansu, pa gledajte da vam septembar prođe nekako. Radije se bavite nekim poslom, ili pokušajte sa vježbanjem, to će vam izbaciti nakupljenu anksioznost kojoj ste veoma skloni. I nemojte da to radite sa partnerom. Merkur će se začas okomiti na vaš međusobni odnos.

Ako ste slobodni:
Slobodne Vage ovog mjeseca biće posebno privlačne suprotnom polu, posebno Vage koje su se u poslednje vrijeme vidno proljepšale, koje su radile na sebi i koje znaju čime da privuku pažnju. Ipak, vrlo ste frustrirani i prepuni ste nekog neobjašnjivog bijesa, pa umijete da taj utisak koji o sebi stvorite na prvu loptu začas zamaglite svojim nervoznim zajedljivim komentarima i nezainteresovanošću. Planete su trenutno nevoljne da pomažu zbog svog retrogradnog stava, pa savjetujemo da se oslonite na snagu svoje ličnosti i borite se sa samim sobom i sa tim unutrašnjim demonom koji vas bitno mijenja i oscilira vam raspoloženja. Bićeto teška, možda i uzaludna borba, ali gledajte to kao trening za ubuduće. Sudbina može biti u vašim rukama velikim dijelom. Samo je potrebna vaša unutrašnja snaga da izađe na površinu kako biste je spoznali. Vaša introvertnost je krivac što to teško ide.

Zdravlje:

Zdravi jeste, na prvu loptu. Aktivniji ste nego ranije, poslušali ste naš savjet, a svi vi ostali, vrijeme je da i vi poslušate, sva nakupljena loša energija i anksioznost biće daleko podnošljiviji nakon treninga, i to nakon prvog već! Ne zaboravite hidrataciju, jedan od osnovnih faktora za podizanje dobrog raspoloženja i za jačanje tijela je voda. Obična voda, bez ikakvih dodataka. Ne nasjedajte na reklame, voda je nabolja bez ikakvih aroma i boja. Hidrirajte se i spolja. Nabavite malu flašicu s pumpicom i s vremena na vrijeme poprskajte lice, osjetićete se kao da ste upravo izašli ispod tuša.
Srećni brojevi:
8,10, 12, 23, 27


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Mjesec koji je pred nama bi mogao da se nazove mjesecom ubiranja plodova, pa će svi oni koji su u prethodnom periodu marljivo radili, ulagali i sebe i investicije u posao kojim se bave konačno moći da osjete olakšanje na polju finansija, odnosno da uberu dobit koju su toliko očekivali.
Dobar period će trajati prvih 20-ak dana nakon čega ćete morati malo da se stisnete i smanjite troškove zbog uticaja Saturna na vaše finansijsko polje.
I dalje ćete morati pošteno da se potrudite kako biste imali još dobrih perioda tokom godine, dakle i ovaj mjesec radite najbolje što možete, slušajte i primenjujte savjete kolega i partnera i ne opuštajte se ni na trenutak. Često ćete pomišljati da previše radite, upoređivaćete sebe sa nekim ljudima koji dosta manje rade a ubiraju više plodova od vas, ali su oni rođeni pod srećnim zvijezdama i trenutno im je takav period, tako da je besmisleno gubiti vrijeme i nerve na takva razmišljanja.
Septembar je posebno dobar za sve Škorpije čiji posao zavisi od komunikacija, dakle sve one koji se bave javnim poslovima, poslovima sa ljudima. Ne preporučuje se sklapanje nikakvih partnerstava tokom ovog mjeseca, partner sa kojim biste radili bi mogao da vas razočara, a to bi vas pogodilo i ljudski i materijalno. Sve što možete uradite sami, sarađujte sa drugima ali ne ulazite u partnerske poslove, novac je stvar koja i najčvršće veze prekida.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Tmuran mjesec pred nama koji će da začine Venera i Merkur donoseći u svom hodu probleme na emotivnom planu, na planu odnosa sa partnerom.
U vašoj vezi će vladati mala nesigurnost, neizvjesnost od budućnosti i svih mogućih promjena. Jednostavno, ni vi ni partner nećete imati potpuno povjerenje jedno u drugo, a to je ono što bi od svega moglo da napravi problem, naročito od novih događaja. Tako da izbjegavajte bilo kakve promjene u vezi, u zajedničkim planovima, jer i sitnica može da dovede do ozbiljne rasprave sa durogočnim posledicama. Sitnica tipa poziv partneru na romantičnu (a ako to niste odavno radili) večeru može da iskonstruiše raznorazna scenarija u partnerovoj glavi…
Trudite se da se uvučete u svoju ljušturu i da pustite vezu da ide svojom kolotečinom, onako kako svaki dan i ide, pa kada prođe ovaj period (do početka jeseni) onda već radite što ste zamislili.
Za razliku od odnosa sa partnerom, odnosi sa prijateljima će biti sjajni, pa iskoristite ovaj period da se družite sa ljudima koji vam znače, steknite nova i ojačajte stara prijateljstva.

Ako ste slobodni:
Mjesec koji će obilježiti druženje, upoznavanje novih ljudi, jačanje prijateljstva sa sadašnjim prijateljima, a možda i neka prava ljubav. Najbolji period za slobodne Škorpije je kraj mjeseca, početak jeseni, tih dana će naročito oni tvrdoglavi koji do sada nisu htjeli da se vezuju shvatiti da im je ipak potreban neko sa kim će se skrasiti, dijeliti dobro i zlo. Takvi moraju da shvate, a uskoro će i da se uvjere da će im sa nekim sve u životu postati drugačije, interesantnije i ljepše.
Vraćamo se opet na prijatelje, oni će vam puno učiniti tokom ovog mjeseca, pa se družite sa njima što više, možda vas baš oni upoznaju sa osobom X zbog koje ćete skrenuti ka ljubavnom putu.
Moćni Jupiter je uz vas, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Zdravlje:
Dobro će vas služiti tokom većeg dijela mjeseca, a pri kraju su mogući problemi sa alergijama, kašljem i problemima na disajnim organima.
Ako vas pritegne bilo koja bolest, pregurajte je i dozvolite svom tijelu da se oporavi, dajte mu dovoljno vremena za to, ni u kom slučaju nemojte da skačete na noge čim bolest popusti (ne samo sada nego generalno), to bi moglo skupo da vas košta.
Srčani bolesnici u naredna dva mjeseca treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, da se ne izlažu pretjeranom fizičkom naporu kao ni stresu. Takođe, Škorpije koje su imale bilo kakav problem sa očima tokom ove godine, obavezno da odu na redovnu kontrolu.

Srećni brojevi:
8, 17, 24, 28, 30


strelacSTRIJELAC

Posao:
Septembar je vaš mjesec!
Ako sada ne uradite nešto zbog čega ćete biti ponosni na sebe, onda nećete ni do kraja ove godine. Imate podršku Jupitera u vašoj poslovnoj kući, a Jupiter je poznat samo po dobrom, tako da što se finansija i posla tiče nikakve prepreke ne mogu da vam stanu na put do kraja mjeseca.
Ruke su vam odvezane i možete da radite sve što ste do sada htjeli a niste mogli ili niste stigli. Ne bojte se eksperimentisanja, slobodno započnite da se bavite nečim sasvim novim, pokrenite projekte koji vam već dugo čuče u glavi, budite slobodni da za vaš trud tražite zasluženu nagradu…
Oni koji sami vode svoje poslove imaju šansu da urade nešto što će ih dugo vremena hraniti, neke poslove koji će se pokazati jako isplativim i dugoročnim.
Ako radite za nekoga onda se samo trudite i radite, sigurno će vaš trud biti nagrađen. Nije nemoguće da dobijete stalnu povišicu, ako ne bonuse, a lijepe riječi će svakodnevno da dolaze, mada od njih se ne živi.
Period je dobar i za honorarne poslove, poslove od kuće. Razmislite u čemu ste dobri, na šta možete da odvojite par sati dnevno a da vam donese pristojnu zaradu. Samo razmislite, novi vidici će vam se sigurno otvoriti, a na vama je da ih i unovčite.
Ovaj mjesec je dobar i za promjenu posla, pa ako tražite novi posao ili vam neko ponudi nešto novo bez razmišljanja ga prihvatite.
Nezaposleni odmah da se bace na traženje posla ili još bolje, neka pokušaju sami nešto da rade. Nešto što se može raditi od kuće, preko Interneta, možda bi mogli da naprave karijeru o kakvoj su samo mogli da sanjaju…
Što se finansija tiče, situacija dobra, a preporuka je da ne trošite na stvari koje vam nisu toliko potrebne…

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Turbulentan mjesec je pred vama, tokom prvih desetak dana bićete skoncentrisani isključivo na porodične stvari i naravno posao, a samim tim biće manje vremena za partnera, za vašu nježniju stranu. Narednih 10-ak dana, stvari dolaze na svoje mjesto, pa ćete opet biti onaj stari, i partner će da zaboravi tih prvih 10-ak dana “samoće” kao da se nikada nisu ni desili. Onda opet ide poslednjih 10-ak dana mjeseca kada će vam razne stvari prolaziti kroz glavu, opet ćete zapostaviti partnera, samo što će ovaj put to malo više da mu zasmeta i moguće su trzavice i prigovori, osnovani i ne.
Dajte sve od sebe da budete malo više zainteresovani za svoju ljubav, ne dozvolite sebi da partnerove riječi prolaze kroz vas, da djelujete nezainteresovano. Iako je partner svjestan svega kroz šta prolazite, svjestan vašeg umora, ipak mu je potrebno malo vas, pa mu dajte to što traži.

Ako ste slobodni:
Moguća poznanstva tokom ovog mjeseca, ali poznanstva koja neće postati dugotrajna ljubav. Veoma je moguće da i stupite sa nekim u emotivnu vezu, ali kako vrijeme odmiče vidjećete da se sa tom osobom ne osjećate “u svom elementu” i da to nije to što vi očekujete.
Zato bi dobro bilo da sve ozbiljnije prilike ipak ostavite za sledeći mjesec, pa da krenete iz početka. Veze stvorene tokom septembra bi mogle da budu prazne, u njima neće biti usađena ona energija koja je vama potrebna da biste uživali.
Družite se, posvetite se prijateljima, porodici, karijeri. To su stvari osuđene na dobro za razliku od novih veza i vezica.

Zdravlje:
Ono što je većem delu nas potrebnije od bilo čega drugog je – san. Tako dostižna stvar a nikako da je uzmemo u ruke i iskoristimo da popravi naše zdravstveno stanje. Ne daj Bože da nam neka druga, ozbiljnija stvar zatreba, onda bi se zamislili, a kada je u pitanju ovako nešto lako dostižno ni ne mislimo o tome. Dakle, dajte sebi toliko potreban san, bar vikendom se naspavajte “kao ljudi”, to će biti zdravstvena bomba za vaš organizam.
Ukoliko vas savlada neka bolest, posjetite ljekara i dobijete dijagnozu, a vidite da ljekovi ne djeluju, potražite drugo mišljenje. Moguće su greške na tom planu do kraja mjeseca. Radite na poboljšanju cirkulacije. Sve nervoze, strahove, patnje… izbacite iz sebe, ne zadržavajte ih u sebi ni po koju cijenu.

Srećni brojevi:
3, 10, 13, 20, 21


jaracJARAC

Posao:
Nakon par mjeseci sporijeg poslovnog ritma, odmora, ljetovanja… dolazi period kada ćemo se malo više nervirati i prosipati znoja kako bismo uradili ono što smo zamislili.
Tokom većeg dijela mjeseca, a naročito u poslednjih 10-ak dana mislićete da vas je neko prokleo, i da se sve što je loše sručilo vama na leđa. Posao jednostavno neće ići, a sve što može da se zakomplikuje – zakomplikovaće se. Čuvajte se da vam važni papiri, ugovori, podaci… ne nestanu, ne dozvolite da neke sitnice zakomplikuju odnose između partnera, saradnika, kolega i vas. Neke stvari bi drugi mogli da vide mnogo većim i čak drugačijim nego što stvarno jesu, a to bi se katastrofalno odrazilo na vaše odnose, samim tim i na poslove koje obavljate.
Dosta stresa vas očekuje, za svaku sitnicu ćete morati da se pomučite više nego ikada kako biste je priveli kraju. Dešavaće vam se da prođu sati i sati, dani i dani, da radite a na kraju dana shvatite da ništa niste uradili. Vrijeme će prolaziti a vi ćete se nervirati što ništa ne završavate.
Jednostavno, takav je period i protiv toga ne možete puno da uradite. Koncentrišite se ne stvari koje odavno čekaju na izvršenje, koje ste doveli do kraja a niste završili. Izbjegavajte bilo kakve verbalne sukobe sa poslovnim saradnicima, a još više započinjanje bilo čega novog dok sve što imate za leđima ne završite. Nikako, ali baš nikako se ne upetljavajte u poslove koje ne možete da završite na vrijeme. Ne obećavajte rokove koje ne možete da ispunite…
Već početkom sledećeg mjeseca osjetićete kako pritisak sa vas opada i kako sve postaje normalno, onako kako bi i trebalo da bude. Do tada, čelični živci i maksimalni napori pomoći će vam da se situacija koliko toliko ublaži. I naravno, iz svega što je loše izvucite neku pouku za ubuduće…

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Kao što ste vidjeli, poslovni mjesec i neće biti baš onakav kakav bismo voleli da bude, ali ljubavni je tu da vas izvuče iz svih kriza i depresija, da vam ne dozvoli da ružne misli po ceo dan budu u vašoj glavi.
Ovaj mjesec ćete primjetiti da je partneru više stalo do vas, da je uvijek tu da sa njim popričate, proćutite, da vas nasmije i da vas oraspoloži.
Partner će da vidi patnje koje skrivate duboko u sebi, neće vam to direktno dati do znanja, ali će na sve načine pokušati da vas oraspoloži i da vam olakša sve što je u njegovoj moći. Znajte to da cijenite, uzvratite partneru osmijehom i onda kada biste najradije zaplakali. Svo slobodno vrijeme posvetite vama, i ne dozvolite da vam ništa kvari sreću, a naročito poslovni i finansijski momenti.
Prijaće vam duge šetnje i izlasci, pa bar vikendom ako ne možete češće, izađite i prošetajte, idite u prirodu, na mjesta gdje nema previše ljudi, gdje ćete moći da čujete kako partnerovo srce kuca. Kuca, samo za vas.
Uživajte sa voljenom osobom, a ako bude nekih nesporazumčića tokom mjeseca, odlično, ne valja da ih nema, pošto oni samo produbljuju vašu vezu…

Ako ste slobodni:
I vama će se ljubav nasmiješiti, tačnije nasmiješiće vam se neka osoba koju ste nedavno upoznali, osoba na koju ste ostavili dobar utisak, samo što vi to niste primjetili. Ta osoba pokušava da dopre do vas i to će joj poći za rukom, a na vama je da utisak još pojačate i kompletno osvojite tu tajnu osobu.
Ono što i nije divno je da veze među osobama koje su se upoznale u poslednjih 1-2 mjeseca, a sada i zvanično započete i nisu baš predodređene za dugotrajnost, ali to već zavisi od vas i vaših osjećanja. Možda ta osjećanja nadmaše nebeska pa nas u ovo razuvjerite.
Družite se, izlazite, budite otvoreni za razgovor sa svima, baš sa svima…

Zdravlje:
Svi problemi koji bi mogli da vas prate tokom ovog a i sledećeg mjeseca bi mogli da budu psihičke prirode. Do sada ste se provlačili bez ikakvih posledica ne obraćajući previše pažnju na zdravlje, naročito što se tiče nerviranja i stresa. I prolazilo vam je, ali sada biste morali malo više pažnje da obratite na vaš duševni mir, Saturn puno utiče na vas, a i situacija oko vas je takva da ste previše pod stresom, htjeli vi to da prihvatite ili ne. Odmor je ono što će vam puno pomoći, bežanje u prirodu, u tišinu. Pored toga, zdrav život je obavezan, dajte sve od sebe da se izborite sa svim negativnim što utiče na vaše zdravlje.
Ne budite pasivni, mrdnite se, potrošite koju kaloriju, puno će vam značiti.

Srećni brojevi:
4, 8, 12, 18, 21


vodolija
VODOLIJA

Posao:
Vodolije, ubacite u petu brzinu i punom parom naprijed.
Dobri aspekti su nad vama tokom cijelog mjeseca, pa bi šteta bilo to ne iskoristiti. Nadamo se da ste uspjeli tokom prethodnih par mjeseci da se odmorite i da ćete sada da se koncentrišete na rad i finansijske rezultate.
Imaćete podršku od svih koji su u lancu vašeg posla, svaka karika će čvrsto da se drži za susednu i neće postojati mogućnost da radni lanac pukne.
Razradite svaku sitnicu, predvidite svaki mogući scenario i krenite sa radom. Ako treba da se ulože neka sredstva, ako treba da se pokrene novi projekat ili čak da se uđe u novi posao – ništa se ne plašite, stegnite zube i mišiće i krenite. Jednostavno vam je suđeno da ovaj mjesec uspete.
Moguće je da vas privremeno zakoče neke birokratske sitnice, neke nepotrebne stvari (da ne kažemo gluposti), ali ne dozvolite da vam to oduzme i promil samopouzdanja, to su neke stvari kroz koje svi prolazimo, i svi ih kako-tako riješimo. Uz vas je moćna kombinacija Marsa u znaku Lava, tako da možete da računate na energiju koja vam možda i nije bila svojstvena do sada. Dajte sve od sebe da se u ovo doba sledeće godine smiješite sa pozamašnom ušteđevinom…
Nezaposlene Vodolije mogu da počnu da traže posao, vrijeme je na vašoj strani.
Oni koji kreću u škole takođe moraju da iskoriste povoljan period i da se okite najboljim ocijenama tokom ovog mjeseca!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Strpljenje i tolerancija bi morali da budu osnova za uživanje tokom septembra.
Mogući su mali nesporazumi sa partnerom prvenstveno oko neke treće osobe, da li osobe sa kojom ste vi bliski, ili sa kojom je partner blizak, ne u smislu ljubomora već oko nekih stavova, razmišljanja, dogovora.
Te razmirice ćete samo iskrenim razgovorom riješiti, ali tek pošto ustanovite da problem postoji. Kada to ustanovite riješili ste više od polovine problema.
Mjesec će biti jako romantičan, pa biste mogli više nego ikada da provodite vrijeme sami u četiri zida, sami u krevetu, čime ćete izbaciti svu negativnu energiju koju ste nakupili na poslovnom planu, a stres će da nestane kao rukom odnešen.
Odličan je period i za druženje, pa pozovite zajedničke prijatelje, izađite sa njima i proveselite se kad god stignete (ali se pazite one treće osobe, možda je baš među najboljim prijateljima).
Uživajte u primanju ljubavi, uživajte u vođenju iste!

Ako ste slobodni:
Vaših 5 minuta bi moglo da stigne tokom druge polovine mjeseca. To je period kada ćete da ostavljate najbolji utisak na sagovornike, period tokom koga ćete imati prilike da nekoga zainteresujete više nego inače. Prvih 10-ak dana preskočite pošto bi vaša tvrdoglavost mogla da vas skupo košta, a i raspoloženje u tom periodu neće vam ići od ruke, pa je bolje da krenete u akciju kada vam osmijeh zablista na licu.
Pripazite se svih mogući flertića i akcija sa osobama koje su u dužim vezama, čak i običan razgovor sa osobom koja je u vezi sa vašim poznanikom bi mogao da vam donese nepotrebna nerviranja i situacije. Ne dozvolite sebi da vas savlada ljubomora ako je osoba koja vam je interesantna bacila oko na nekoga iz vaše blizine, ako vam nije suđeno, najgore što možete sebi da uradite je da se nervirate oko nečega što ne možete da promijenite . Uživajte i u tuđoj sreći, vaša će vam se uskoro osmijehnuti.

Zdravlje:
Pošto je definitivno buran i iscrpljujuć mjesec pred nama, dobar odmor i mir u glavi će nam i te kako prijati i pomoći imunitetu da se izbori sa svim sa čim smo orkuženi.
Bićete osjetljivi na sve vremenske promjene i oscilacije koje nas očekuju početkom jeseni, pa se pripremite i napunite organizam zdravljem što je više moguće. Oni koji previše sjede (a dosta nas je) bi mogli da imaju problema sa venama, cirkulacijom i krutim kostima pa se zato kad god je moguće malo fizički relaksirajte. Ne uzbuđujte se previše ni oko čega, manite se brze hrane i brzih dijeta, jedite zdravo i umjereno.

Srećni brojevi:
7, 10, 14, 23, 24


ribeRIBE

Posao:
Ako niste zaposleni, ako već duže vrijeme tražite posao, sada je prava prilika da isti i nađete. Možda ne onakav posao o kome maštate cio život, ali neki posao kojim biste krenuli u bolje sutra, odnosno koji bi bio dobra odskočna daska za budućnost. Zato, pogledajte šta se traži, budite uporni i dosadni, zakucajte na sva vrata, pojurite sve veze koje mogu da vam pomognu.
A zaposleni…
Svi su izgledi da veći dio populacije rođene u znaku Ribe neće baš dobro plivati u poslovnim vodama tokom mjeseca septembra. Odlično, imaćete dovoljno vremena da razmislite šta to ne ide kako treba, kako to popraviti i da dobro isplanirate aktivnosti za oktobar.
Finansijski priliv bolji pri kraju mjeseca, zato ovaj prvi pregurajte kako znate i umijete, a već krajem mjeseca biće znatno lakše.
Bolji poslovni mjesec imaće svi oni koji su u partnerskim odnosima sa drugim ljudima, baš ti drugi ljudi će ih izvući iz krize, a naročito težak će biti svima koji djeluju samostalno. Uz lošiji posao nego inače mogli biste iskusiti i probleme sa papirologijom, pa zato dobro pripazite da li sve papire vodite kako bi trebalo, ne dozvolite da vas neka greška skupo košta.
Ostali, preguraćemo nekako i ovaj mjesec, ako uspemo da se organizujemo za sledeći mjesec i ako ne upadnemo u troškove i dugove, ipak ćemo kada podvučemo crtu 30. septembra biti zadovoljni.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
One Ribe koje žive od ljubavi, ovaj mjesec će biti u raju. Baš tako, rajski, će se odvijati ljubavna situacija tokom mjeseca. Parovi koji su duže u vezi moći će da planiraju korak dalje – brak, prinove, a oni koji su odavno sa tim završili uživaće u mirnom mjesecu punom ljubavi, razumijevanja i harmonije. Ništa ne bi trebalo da stoji između partnera i vas, ništa oko čega biste jedno drugoga popreko pogledali a kamoli povisili ton ili pomislili nešto ružno.
Baš zbog toga nastavite da negujete vašu vezu, budite zaljubljeni kao što ste bili prvoga dana i pokažite opet parnetru koliko vam je do njega stalo. To je nešto što nikada ne može da dosadi onome ko vas voli, i što vašu vezu još produbljuje. Ljubavi i novca nikada dosta, pa hajde da se ovaj mjesec koncentrišemo baš na ljubav kada nam pare i ne idu od ruke.
Iznenadite partnera nekom sitnicom, isplanirajte jedan vikend ili bar dan da odete sami, daleko od svih, prošetajte, otiđite na piknik, uradite nešto svojstveno mladima, jer ko ima ljubav u srcu – nikada neće ostariti.

Ako ste slobodni:
I pred vama su zanimljivi dani. Moguća su nova poznanstva, iz kojih možda neće da se izrodi ljubav za sva vremena, ali ako upoznate nekoga sa kim ćete moći da podelite dobro i zlo, da se nasmijete i zaplačete, već ste pola stvari uradili.
Družite se sa ljudima iz neposredne blizine (škola, posao, komšiluk…) velike su šanse da će vas oni upoznati sa nekim, a taj neko bi mogao da bude vaša srodna duša za ubuduće, na ovaj ili onaj način.
Ako upoznate osobe iz znaka Lava, Djevice, Raka ili Škorpije to bi moglo da bude to, ovaj mjesec njihove energije odgovaraju Ribama.
Na kraju mjeseca je moguće neko iznenađenje u vidu susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili jako bliski ali iz nekog opravdanog razloga duže vrijeme niste bili u kontaktu.
Uživajte, družite se, zavolećete…

Zdravlje:
Standardno dobro, od početka do kraja mjeseca. Ako bi nešto moglo da vam poremeti planove to su sve vrste tegoba vezanih za stomak/želudac (stomačni virusi, nadutost, varenje ili problemi sa čirevima), ali to prvenstveno Ribe koje su ranije imale tih problema. Ovaj put, ako se problemi ponove biće znatno slabijeg inteziteta nego ranije, a ono što je dobro je da biste ako se ti problemi jave mogli da ih se riješite za jedan duži period. Pa, ako osjetite da imate takvih problema odmah se konsultujte sa specijalistom koji bi vam mogao dati spasonosnu terapiju, a koja bi u startu presekla vašu muku i izgradila imunitet za jedno duže vrijeme. Držite se i narodne medicine (naravno, doktor je na prvom mjestu!), pa se lečite i čajevima, zdravom hranom.
Ako ne budete imali stomačnih problema, samo nastavite da uživate u svom zdravom tijelu a ono će se isto tako odraziti i na vaš duh. I naravno, ne zaboravite da to zdravo tijelo negujete i jačate za buduće borbe!

Srećni brojevi:
3, 7, 11, 23, 28

 

(astrolozi.me)

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com