Uhapšen Beranac Kenan Suljković (24), zamalo upucao kolegu u Budvi! - Volim Podgoricu

Uhapšen Beranac Kenan Suljković (24), zamalo upucao kolegu u Budvi!

Kenanu Sujkoviću (24) se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držnje oružja. Sproveden je u istražni zatvor u Spužu.

Beranac Kenan Sujković (24) završio je u spuškom zatvoru, nakon što su ga prijatelji spriječili da ne puca u kolegu iz turističkog naselja Slovenska plaža. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, incident se dogodio prije tri dana za vrijeme ručka personala u tom turističkom naselju.

Tada se Kenan sreo sa kolegom sa kojim se ranije verbalno sukobio. “Vijestima” je rečeno da su ti momci ponovo počeli da se prepucavaju, a da se potom začulo repetiranje pišolja.

Navodno, Kenan je iz torbice izvadio pištolj i uperio u kolegu, prijeteći mu da će ga ubiti. Nastala je pometnja, a najprisebniji su skočili i sklonili Beranca.

Inspektori budvanske kriminalistučke policije, koje je pozvalo osoblje turističkog naselja, ubrzo su stigli i priveli Sujkovića. Na predlog tužioca zadržan je u pritvoru a juče je priveden sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Pavićević mu je odredio pritvor do 30 dana. Sujkoviću se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držnje oružja. Sproveden je u istražni zatvor u Spužu.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com