DRAGANA JE IZGUBILA BITKU SA LEUKEMIJOM: Prije toga napisala je poruku koju bi svi trebali pročitati - Volim Podgoricu

DRAGANA JE IZGUBILA BITKU SA LEUKEMIJOM: Prije toga napisala je poruku koju bi svi trebali pročitati

Dragana Mijatović, pjevačica zrenjaninsko-pančevačkog benda benda Hajp (Hype), koja je preminula izgubivši tešku bitku sa akutnom leukemijom, napisala je na društvenim mrežama potresno pismo dok se borila sa opakom bolešću.

Prenosimo u cjelosti ono što je pokojna Gaga Lee, kako je na sceni bila poznata, napisala:

“Čovek nauči da bude neustrašiv kada se bori za svoj život. Do juče sam bila ista kao i svi ostali… To se desi… A može svakome. Evo, ja sam živ dokaz… Čovek je moćno biće i svašta može da iznese, svakojake bolove – fizičke i psihičke.

Kada saznaš da imaš rak, pomisliš prvo na to šta si uradio, gde si pogrešio, gde nisi, počneš da se preispituješ PRVI PUT U ŽIVOTU onako istinski… I odjednom sve nestaje. Nema misli. Nema ničega. Samo SAD…

Vidiš sve oko sebe kao prvi put, iako si i pre posmatrao život punim plućima… Sada ga posmatraš kao TO… Uz dozu straha da nećeš to videti više. Pa ga upijaš da ne zaboraviš. A posle sebi kažeš kako je to iracionalno i kako je bolest izlečiva i onda se probudiš na momenat iako nemaš snage ni volje… Ali uzmeš i pogledaš neki dobar koncert, film, poslušaš album, pročitaš neku priču, knjigu… Nalaziš način da se inspirišeš… Sve dok ne krenu analize.

Punkcija ovog, punkcija onog… To te najviše i sjebe… Bol… Strah od nepoznatog… Ali svaki put kada prođeš nešto od toga shvatiš da si mnogo jak. Zato ponavljaš sebi svaki dan: NE PLAŠI SE, BIĆE SVE U REDU! Ti imaš šta da daš… DAJ!!!!”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com