Danilović: Prodaju konfilkt oko crkve i NATO-a, hoćemo li opet nasjesti?

Crnogorska Vlada je u rasulu, ali spin timovi prodaju vrlo uspješno makar dvije stvari: konflikt oko crkvenog pitanja i konflikt oko NATO-a! I pored toga što svi znaju ko je Crkva i da se od NATO-a ne živi! Pozivnice nema ali ima poziva na unutrašnji obračun, kazao je poslanik Demosa Goran Danilović.

“Spin timovi vlade su stavljeni u puni pogon. 1000 zašto iz oblasti svakodnevnog života ostaje bez odgovora ali se zato nudi ujdurma i sukob na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Miraš Dedeić se pojavljuje na raspravi u Bijelom polju o nacrtu zakona o slobodi vjeroispovijesti? Zašto? Izjavio je da je nacrt odličan! Numanović misli isto – onda je jedan od njih višak. Ili su njih dvojica jedan ministar ili su jedan Miraš? Plan je međutim uspio – javna rasprava nije održana. Vjerovatno neće biti održana ni u Podgorici. Umjesto o problematičnoj suštini nacrta sada se raspravlja o Mirašu?”, napisao je Danilović na svom Facebook profillu

On se osvrnuo i na slučaj video snimka u Srbiji u kome se vidi da se kontrovezni biznismen Miša Bananana sastao sa vrhom policije.

“Ručao prije sedam godina sa Dačićem!? U Crnoj Gori narko bosovi i kriminalci uz skut Đukanoviću ali to niko ne vidi – tri obroka dnevno. Rade i vesele se zajedno uz Zvezde Granda. Šarićeva Mat Company preregistrovana u X Company radi auto put, da ne leži mehanizacija!? Predlagao sam da imovinom, posebno mehanizacijom koja košta desetine miliona evra, a kupljena je na lizing svi znamo kako i kojim obezbjeđenjem, raspolaže Inženjerija Vojske. Odgovor je bio: Vojska nema inženjeriju!? Moj predlog: formirajte je ponovo! Odgovor: nema je u strukturi nove vojne organizacije? Imovinom kriminalaca može raspolagati samo država bez posledica, to je jasno. Čak i kada dođe do toga imovinu klanova na javnoj licitaciji ne smije niko da kupi, i to je jasno”, istakao je Danilović.

Dakle, tvrdi on, Vlada je u rasulu ali spin timovi prodaju vrlo uspješno makar dvije stvari.

“Konflikt oko crkvenog pitanja i konflikt oko NATO-a! I pored toga što svi znaju ko je Crkva i da se od NATO-a ne živi! Pozivnice nema ali ima poziva na unutrašnji obračun. A cijelo vrijeme mat mehanizacije rade. Hoćemo li svi skupa nasjesti? Nasjesti hiljaditi put”, pita se Danilović.

(cdm.me)

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close