Danilović: Prodaju konfilkt oko crkve i NATO-a, hoćemo li opet nasjesti? - Volim Podgoricu

Danilović: Prodaju konfilkt oko crkve i NATO-a, hoćemo li opet nasjesti?

Crnogorska Vlada je u rasulu, ali spin timovi prodaju vrlo uspješno makar dvije stvari: konflikt oko crkvenog pitanja i konflikt oko NATO-a! I pored toga što svi znaju ko je Crkva i da se od NATO-a ne živi! Pozivnice nema ali ima poziva na unutrašnji obračun, kazao je poslanik Demosa Goran Danilović.

“Spin timovi vlade su stavljeni u puni pogon. 1000 zašto iz oblasti svakodnevnog života ostaje bez odgovora ali se zato nudi ujdurma i sukob na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Miraš Dedeić se pojavljuje na raspravi u Bijelom polju o nacrtu zakona o slobodi vjeroispovijesti? Zašto? Izjavio je da je nacrt odličan! Numanović misli isto – onda je jedan od njih višak. Ili su njih dvojica jedan ministar ili su jedan Miraš? Plan je međutim uspio – javna rasprava nije održana. Vjerovatno neće biti održana ni u Podgorici. Umjesto o problematičnoj suštini nacrta sada se raspravlja o Mirašu?”, napisao je Danilović na svom Facebook profillu

On se osvrnuo i na slučaj video snimka u Srbiji u kome se vidi da se kontrovezni biznismen Miša Bananana sastao sa vrhom policije.

“Ručao prije sedam godina sa Dačićem!? U Crnoj Gori narko bosovi i kriminalci uz skut Đukanoviću ali to niko ne vidi – tri obroka dnevno. Rade i vesele se zajedno uz Zvezde Granda. Šarićeva Mat Company preregistrovana u X Company radi auto put, da ne leži mehanizacija!? Predlagao sam da imovinom, posebno mehanizacijom koja košta desetine miliona evra, a kupljena je na lizing svi znamo kako i kojim obezbjeđenjem, raspolaže Inženjerija Vojske. Odgovor je bio: Vojska nema inženjeriju!? Moj predlog: formirajte je ponovo! Odgovor: nema je u strukturi nove vojne organizacije? Imovinom kriminalaca može raspolagati samo država bez posledica, to je jasno. Čak i kada dođe do toga imovinu klanova na javnoj licitaciji ne smije niko da kupi, i to je jasno”, istakao je Danilović.

Dakle, tvrdi on, Vlada je u rasulu ali spin timovi prodaju vrlo uspješno makar dvije stvari.

“Konflikt oko crkvenog pitanja i konflikt oko NATO-a! I pored toga što svi znaju ko je Crkva i da se od NATO-a ne živi! Pozivnice nema ali ima poziva na unutrašnji obračun. A cijelo vrijeme mat mehanizacije rade. Hoćemo li svi skupa nasjesti? Nasjesti hiljaditi put”, pita se Danilović.

(cdm.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com