PODGORICA: Tuča navijača u Karađorđevom parku - Volim Podgoricu

PODGORICA: Tuča navijača u Karađorđevom parku

U Karađorđevom parku u Podgorici juče je usred dana, oko 16.30 časova izbila tuča između četvorice “delija” D.B., D.T., N.B. i M.Č. i dvojice “varvara” N.B. i O.P.

Svi učesnici u tuči, koja se odvijala i u automobilu jednog od njih, zadobili su lakše tjelesne povrede, nezvanično saznanju Dnevne novine.

Nakon što je izbio fizički obračun, D.B. se odvezao vozilom “kia” (PG ES 399) do Ulice Vuka Karadžića gdje je auto ostavio.

Policija je tokom uviđaja utvrdila da je u ovom automobilu usljed tuče, pričinjena manja materijalna šteta. Svi akteri događaja koji se od ranije poznaju sa utakmica, sinoć su privedeni u policijske prostorije.

1 komentar

  1. Step by step typically the body of drinking water gets improved, generally the home loan loan providers recede, normally the fishing holes run further more silently, to not point out in the conclusion, with no the have to have for exposed ruin, numerous turned out to become merged in your underwater, to not point out painnessly eliminate his or her’s certain ever more staying.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com