HOROR Trebalo je da bude najobičniji selfi, a snimila je nešto što je prestravilo milione - Volim Podgoricu

HOROR Trebalo je da bude najobičniji selfi, a snimila je nešto što je prestravilo milione

Kratki video snimak koji se na Jutjubu pojavio još tokom avgusta, ovih dana je počeo da se širi društvenim mrežama. Iako nije dug ni dva minuta, onima slabijih živaca mogao bi da izazove noćne more.

Riječ je o prilično napetom filmiću pod naslovom ‘Selfi iz pakla’, na kom jedna žena mobilnim slika samu sebe da bi potom na fotografijama primijetila čovjeka u sobi i to samo nekoliko metara iza nje.

Prvo se okrenula, a kada se uvjerila da iza nje nema nikoga, nastavila je da se fotografiše, no na gotovo svakoj slici u kadar je iznova upadala avet u pozadini. Žena je u jednom trenutku vrisnula i odmah nakon fotografisanja se okrenula, ali opet nije vidjela ništa.

U pozadini je krenula napeta muzika, a ženu je uhvatila panika i počela je da se osvrće i mahnito fotografiše sve dok se iza nje nije pojavio zombi, koji ju je zgrabio za vrat i ugrizao. Iako većina komentatora ispod videa kaže da su očekivali ovakav epilog, dobar dio njih priznaje da ih je napad zombija svejedno šokirao.

Autori filmića su njemačka studentkinja režije Mila Adams – koja i glumi u videu – i reditelj Erdal Cejlan. Mila kaže da su ih inspirisali horor klasici poput “Carrie”, a cilj joj je bio da stvori nešto zastrašujuće i šokantno, ali prije svega zabavno i, naravno, viralno.

Snimali su dva dana, a u projekat nisu uložili nikakav novac. Sve su, kaže, napravili sami. U trenutku objave ove vijesti filmić je na Jutjubu pregledan više od pet miliiona puta.

(blic.rs)

2 komentara

  1. Keep up the great piece of work, I read few content on this website and I think that your blog is real interesting and contains lots of wonderful info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com