Putevi intenzivno rade na terenu - Volim Podgoricu

Putevi intenzivno rade na terenu

Preduzeće Putevi  d.o.o.  u toku protekle nedjelje izvodilo je radove na asfaltiranju saobraćajnica u Gradskoj opštini Tuzi (Dinoša, Karabuško polje, kod KIC-a), Ponarima, sanaciji udarnih rupa u Ivangradskoj i Barskoj ulici, kod OŠ “Maksim Gorki”, na putnim pravcima Sukuruć – Kotrabudan, Kotrabudan – Podhum, Vranj – Mataguži, Vranj- centar i Vranj – Sukuruć, kao i na sanaciji poprečnih prekopa u Omerbožovićima i tamponiranju saobraćajnica u Dušićima.

Paralelno su izvođeni radovi na ugradnji vertikalne signalizacije na Bulevaru Pera Ćetkovića i Save Kovačevića, kao i u ulicama Marka Radevića i Džona Džeksona, ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila i prateće vertikalne signalizacije u Novoj Dalmatinskoj ulici, zatim na obilježavanju horizontalne signalizacije (pune linije, isprekidane linije, pješački prelazi, zaustavne linije, jednosmerne i dvosmjerne strelice i oznaka “BUS”) u ulicama Bracana Bracanovića, Oktobarske revolucije, Mitra Bakića, 27. marta, Vojvode Ilije Plamenca i na Bulevaru Ljubomira Rašovića.

Putevi su intenzivno radili i na sječi šiblja i drugog rastinja u Gradskoj opštini Tuzi (putni pravci Drume – Krenza, Drume – Arza – Jagoda), i na putnom pravcu Farmaci – Lekići – Grbavci i Vukovački most – Ponari. Paralelno su se izvodili radovi na izradi prelaza i prilaza za lica sa posebnim potrebama na raskrsnicama Ulice Ljubomira Rašovića i Ljubljanske, Ljubljanske i Moskovske ulice, Bulevara Revolucije i Moskovske ulice i Bulevara Revolucije i Ulice Ivana Vujoševića, kao i na hitnim intervencijama na području grada.

U toku su radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije na Bulevaru Radoja Dakića, sječi šiblja i drugog rastinja na putnom pravcu Kamenica – Gradac – Buronji – Draževina i izradi prelaza i prilaza za lica sa posebnim potrebama na raskrsnicama Bulevara Ivana Crnojevića i Njegoševe ulice, Bulevara Ivana Crnojevića i Ulice Marka Miljanova, Ulice Marka Miljanova i Vuka Karadžića i Ulice Marka Miljanova i Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com