Uhapšen Amerikanac koji fotografisao nage djevojke u Kotoru pa ih ucjenjivao

Američki državljanin Dž. A. S. (50) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je od djevojke tražio i dobio novac kako ne bi objavio njene fotografije i snimke.

“Postoje osnovi sumnje da je Dž. A. S., jula ove godine, u umjetničkom ateljeu u Kotoru, po pristanku oštećene, napravio set fotografija i snimaka na kojima je ona bila naga”, navodi se u saopštenju srpske policije.

On je potom od djevojke tražio 400 eura, kako fotografije i snimke ne bi objavio na internetu, što je ona i učinila i dala mu 250 eura i fotoaparat.

“Osumnjičeni je, u međuvremenu, na jednom sajtu postavio dva kompromitujuća snimka oštećene, a potom joj tražio još 350 eura kako ne bi postavio još video i foto materijala”, ističu u policiji.

Navodi se i da je Dž. A. S., prilikom primopredaje novca uhapšen u Beogradu i priveden Višem javnom tužilaštvu u tom gradu. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Američki državljanin se tereti da je izvršio krivično djelo prinude.

Policija sumnja da je američki državljanin oštetio na ovaj način više osoba i poziva potencijalne oštećene, koji ga prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon 011-279-74-75.

(CdM)

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close