Home / NOVOSTI / Hronika / PODGORICA: Rasvijetljeno ubistvo Andrije Mrdaka! Raspisana potjernica za Darkom Gejslerom!

PODGORICA: Rasvijetljeno ubistvo Andrije Mrdaka! Raspisana potjernica za Darkom Gejslerom!

Crnogorska policija podnijela je krivičnu prijavu i raspisala međunarodnu potjernicu za državljaninom Srbije Darkom Gejslerom, prethodno prezime Nedeljković, koji je u bjestvu, zbog sumnje da je u decembru prošle godine, ubio Baranina Andriju Mrdaka, saopšteno je iz Uprave policije.
Ubistvo ispred ZIKS-a

Detalje će danas saopštiti na najavljenoj press konferenciji.

Kako se navodi u saopštenju, do rasvjetljavanja ubistva došlo je shodno operativnim podacima, a u koordinaciji i po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i u saradnji sa kolegama iz Uprave kriminalističke policije Direkcije policije MUP-a Republike Srbije.

Mrdak je ubijen 25. decembra prošle godine pred vratima ZIKS-a kada je krenuo u posjetu bratu Nenadu, osuđenom zbog ubistva Mirka Mićića.

Kada je sa snahom izašao iz blindiranog „audija A6“ i krenuo ka prijavnici spuškog zatvora, ubice su na motoru prišle žrtvi i ispalile nekoliko hitaca. Tokom uviđaja policija i ekipe forenzičara iz Danilovgrada pronašli su pištolj „glok“ i šest čaura, 9 milimetara.

Mrdak je važio za jednog od prvih saradnika ubijenog Armina Muše Osmanagića, vođe jednog od najjačih kriminalnih klanova u Baru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com