PODGORICA: Rasvijetljeno ubistvo Andrije Mrdaka! Raspisana potjernica za Darkom Gejslerom! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Rasvijetljeno ubistvo Andrije Mrdaka! Raspisana potjernica za Darkom Gejslerom!

Crnogorska policija podnijela je krivičnu prijavu i raspisala međunarodnu potjernicu za državljaninom Srbije Darkom Gejslerom, prethodno prezime Nedeljković, koji je u bjestvu, zbog sumnje da je u decembru prošle godine, ubio Baranina Andriju Mrdaka, saopšteno je iz Uprave policije.
Ubistvo ispred ZIKS-a

Detalje će danas saopštiti na najavljenoj press konferenciji.

Kako se navodi u saopštenju, do rasvjetljavanja ubistva došlo je shodno operativnim podacima, a u koordinaciji i po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i u saradnji sa kolegama iz Uprave kriminalističke policije Direkcije policije MUP-a Republike Srbije.

Mrdak je ubijen 25. decembra prošle godine pred vratima ZIKS-a kada je krenuo u posjetu bratu Nenadu, osuđenom zbog ubistva Mirka Mićića.

Kada je sa snahom izašao iz blindiranog „audija A6“ i krenuo ka prijavnici spuškog zatvora, ubice su na motoru prišle žrtvi i ispalile nekoliko hitaca. Tokom uviđaja policija i ekipe forenzičara iz Danilovgrada pronašli su pištolj „glok“ i šest čaura, 9 milimetara.

Mrdak je važio za jednog od prvih saradnika ubijenog Armina Muše Osmanagića, vođe jednog od najjačih kriminalnih klanova u Baru.

2 komentara

  1. An array of wild hair caution equipment in hair apply, tweezers, hydrogen stick reviews frizzy hair scissors, frizzy hair sawing scissors, sheers, specialist sheers, frizzy hair sheers, frizzy hair hair comb, bobby pin, head piece, eyelash curler, hair hair brush, plus shower limitation accessories can be purchased.

  2. After study a handful of the websites with your web site now, and i also truly much like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and will be checking back soon. Pls look at my web-site also and told me what you consider.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com