PODGORICA: Zoran Popović(39) brutalno pretučen! Tukao ga kolega R.G.(43) ŠIPKOM! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zoran Popović(39) brutalno pretučen! Tukao ga kolega R.G.(43) ŠIPKOM!

Podgoričanin Zoran Popović (39) danas će biti operisan u Kliničkom centru nakon što je brutalno pretučen u nedjelju ujutro 20. septembra.

On je kazao da je dok je vozio gorivo na njega nasrnuo kolega iz kompanije “Ina” R. G. (43), sa još tri  nepoznata muškarca.

Popoviću su u tuči  slomljene obje jagodične kosti.

„R. G. mi je automobilom prepriječio put i  prišao sa moje desne strane. Mislio sam da hoće da razgovara sa mnom, ali on je tada izvadio šipku i počeo njome da me udara. U retrovizoru sam vidio da su trojica koja su bila sa njim,  prišla sa moje lijeve strane”, kazao je Popović koji se nalazi na Odjeljenju maksilofacijalne hirurgije.

Povrijeđeni je kazao da je sa napadačem nekada bio u prijateljskim odnosima, da su  zbog poslovnih nesuglasica prestali da komuniciraju, ali se nikada nijesu svađali.

“Udario me šipkom dva – tri puta i onda su se moja vrata otvorila. Da li sam ih ja otvorio ili  momci koji su bili sa njim, to  ne znam. Znam da sam se našao na cesti i da sam osjećao udarce od njih dvojice – trojice. Nakon toga sam izgubio svijest i kada sam došao k sebi, bio sam u nikšićkoj bolnici. Ne sjećam se ko me je dovezao do tamo”, kazao je Popović.

Kako je “Vijestima” kazao  direktor Opšte bolnice u Nikšiću dr Ilija Ašanin, Popović je nakon ukazane prve pomoći i obavljenih snimanja poslat na  maksilofacijalnu hirurgiju u Podgorici zbog povreda kostiju i lica.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, onesviješćenog Popovića pronašli su  prolaznici, slučaj prijavili policiji, a njega odvezli u Hitnu.

“U Podgorici je sa mnom razgovarao inspektor kome sam rekao da su me napali kolega s posla i njegova dva-tri druga. Glava me užasno boli, jedva pričam i još  ne mogu da dođem k sebi od ovoga što mi se desilo. Protiv R. G. i ostalih koji su me tukli namjeravam da podnesem tužbu”, kazao je Popović.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da su  službenici Centra bezbjednosti  Nikšić saslušali  Popovića i R. G. o incidentu koji se dogodio u nedjelju ujutro oko osam sati.

R. G. je, prema tim informacijama,  priznao da je došlo do tuče, ali je navodno kazao da su se tukli jedino njih dvojica.

On je inspektorima rekao i da je Popović  povrede zadobio nakon što su obojica ispala iz kabine kamiona.

“Tužilac će, nakon što se vještak medicinske struke izjasni o povredama i o mogućem načinu na koji su  zadobijene, kao i kada uzme izjave od njih dvojice, kvalifikovati pomenuto djelo”, kazali su “Vijestima” iz policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com