Home / NOVOSTI / Hronika / Bosanka polila muža benzinom i zapalila zbog KAFANE!

Bosanka polila muža benzinom i zapalila zbog KAFANE!

Damir Mujačić (42) iz Orahovice kod Gračanice u Bosni i Hercegovini, preminuo je od opekotina koje je zadobio pošto ga je supruga Elvira 17. septembra, polila benzinom i zapalila, prenosi avaz.ba.

Eldar Šehić, portparol UKC Tuzla potvrdio je da se Mujačić od petka nalazio na aparatima za vještačko disanje na odjeljenju intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju. On je bio u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i životno ugrožen.

Kanister od 10 litara benzina

Prema nepotvrđenim informacijama, Elvira i Damir posvađali su se u dvorištu porodične kuće zato što je on došao kući pijan. Sumnja se da je Elvira nedugo nakon što je svađa počela uzela kanister od 10 litara u kojem je bio benzin, polila Damira, a potom i zapalila.

Skoro 40 posto njegovog tijela bilo je zahvaćeno opekotinama drugog i trećeg stepena. Mujačićeva supruga Elvira (39) privedena je po nalogu dežurnog tužioca zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Međutim, nije joj određen pritvor, već je tada 24 sata nakon kriminalističke obrade u MUP-u TK puštena na slobodu. Ključni problem je, prema nezvaničnim informacijama, to što su izjave supruge i ćerke potpuno različite, a policija nije mogla da ispita Mujačića zbog izuzetno teškog stanja u kom se nalazio. Dodatni problem što nije bilo drugih svjedoka osim supruge i kćerke, čije se izjave ne podudaraju.

(Srbija danas)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com