Home / NOVOSTI / Hronika / Masakr: Čovjek ubio petoro djece

Masakr: Čovjek ubio petoro djece

Tajlandska policija je danas saopštila da je muškarac sa nožem upao u susjedovu kuću, ubio petoro djece i nanio više ubodnih rana trudnici koja je čuvala djecu.

U saopštenju se navodi da je 24-godišnjeg napadača, koji je bolovao od mentalnih bolesti i primao redovnu terapiju zbog depresije, uznemirila buka koja je dolazila iz susjedne kuće u selu nedaleko od grada Čiang Mai, na severu Tajlanda, prenijela je agencija AP.

Napadač Azapa Srivua je zgrabio kuhinjski nož dugačak čak 47 centimetara i počeo da ubada djecu, izjavio je načelnik policijske stanice u Čiang Maju, Sombat Kalasuk.

Policija je pronašla tijela četvoro djece, koji su svi bili mlađi od osam godina, u lokvi krvi na podu kuće, a tijelo jednog dečaka je pronađeno na ulaznim vratima, što ukazuje da je on pokušao da pobjegne, rekao je Sombat.

U napadu je izbodena petomkesečna beba, koja je kasnije preminula u bolnici. Žena u sedmom mjesecu trudnoće, koja je čuvala djecu, zadobila je više ubodnih rana i nalazi se u bolnici.

Sombat je dodao da napadač ranije nije imao nervne slomove i da je živio sa porodicom dok se istovremeno liječio od depresije u lokalnoj bolnici.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com