PODGORICA: Popravljen most na Draču - Volim Podgoricu

PODGORICA: Popravljen most na Draču

Radnici preduzeća „Putevi” su prethodne sedmice asfaltirali saobraćajnice u Orahovačkoj i Ulici Bracana Bracanovića, na raskrsnici Ljubljanske i Ulice dr Ljubomira Rašovića na Kruševcu i na Karabuškom polju.

Sanirane su, kako je objavljeno na sajtu Glavnog grada i udarne rupe u naselju Omerbožovići, kolovoz pješačkog mosta kod OŠ “21. maj” na Draču i ugrađena nova ograda mosta u Mojanovićima.

“Završeni su radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije u ulicama Vojvode Ilije Plamenca, 27. marta, Bracana Bracanovića, 4. jula, Ivana Milutinovića, Kralja Nikole, 13. jula, Moskovskoj, i na bulevarima Ivana Crnojevića, Mihaila Lalića, Svetog Petra Cetinjskog i Jovana Tomaševića, na Cetinjskom putu i Putu Radomira Ivanovića, kao i na području GO Golubovci – Tomića uba”, objavljeno je na sajtu Glavnog grada.

Radnici su, kako se navodi, sjekli šiblje i drugo rastinje na putnom pravcu Kamenica – Gradac – Buronji – Draževina, i izradili prelaze i prilaze za osobe smanjene pokretljivosti i osobe sa invaliditetom, na raskrsnicama Bulevar Ivana Crnojevića – Ulica Marka Miljanova, Marka Miljanova – Vuka Karadžića, Marka Miljanova – Bulevar Svetog Petra Cetinjskog.

Asfaltiraće  Ulicu Dositeja Obradovića, radiće u Zatrijepču

U narednom periodu radnici “Puteva” će kako je navedeno, izvoditi radove na asfaltiranju Ulice Dositeja Obradovića na Starom aerodromu, sanaciji udarnih rupa u Zatrijepču, pripremi kolovoza za asfaltiranje u Ulici kraljice Jakvinte na Zabjelu i opravci vertikalne signalizacije u ulicama V proleterske i Marka Miljanova.

Radnici će raditi i na ugradnji usporivača brzine na Bulevaru Radoja Dakića, ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića u Ljubljanskoj ulici, sječi šiblja i drugog rastinja na putu Gradac-Progonovići -Orasi i izradi prelaza i prilaza za lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom na raskrsnici Bulevara Ivana Crnojevića i Njegoševe ulice.

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com