PODGORICA: Isključenja na mreži - Volim Podgoricu

PODGORICA: Isključenja na mreži

Djelovi više crnogorskih gradova biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će, zbog ugradnje brojila, bez struje ostati Golubovci bb, Goričani 37 – 136 i Hanovi.

U Beranama će nova brojila dobiti potrošači sa područja Loznice.

Na Cetinju će brojila dobiti područja Njegoševa i Bajova.

U Bijelom Polju će, zbog ugradnje brojila, bez struje ostati Loznice.

U Nikšiću će nova brojila dobiti potrošači sa područja Asvaltna ulica, Brod, Gornje Polje, Hercegovački put, Rastovac, Vidrovan, Partizanski put i Zavrh.

U Podgorici, zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje ostaće dio ulice Iva Andrić, Ljevorečka ulica, Dragana Đurovića i Danilovgradska ulica.

Zbog radova na dalekovodu „Ubli“, u istom terminu, bez napajanja električnom energijom ostaće sela Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Građen, Prisoje i Cvilin.

U tom periodu, zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez struje će ostati dio Dajbaba.

Zbog radova u trafostanici „Momišići 10“, od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Vojvode Gavra Vukovića.

Zbog radova u trafostanici „Vrela 12“, od 8 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio izbjegličkog kampa na Vrelima Ribničkim.

U Herceg Novom i Kotoru, od devet do 13 sati, zbog neophodnih radova na dalekovodnim stubovima, biće smanjena pogonska bezbjednost isporuke električne energije na području Kumbora, Baošića i Bijela u Herceg Novom, kao i Morinja, Risna i Dobrote u Kotoru.

U navedenom periodu zbog smanjene pouzdanosti isporuke mogući su i, kako je saopšteno, povremeni prekidi u isporuci električne energije.

U Kotoru će, zbog radova na trafostanici od devet do 13 sati, bez napajanja električnom energijom potrošači sa Krive ulice-Dobrota.

U Andrijevici zbog radova u trasi dalekovoda Konjuhe, od devet do 15 sati i 30 minuta, bez struje ostaće potrošači Cecuna, Krške i Kuti.

U Pljevljima, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ulice Durmitorska i ul. Peđe.

U Šavniku će, zbog radova na trafostanici Dobra Sela od osam do 14 sati bez struje ostati Šavnik, Bijela, Miloševići, Kruševice, Mokro, Gradac, Dobra Sela, Timar, Slatina, Mljetičak, Grabovica, Godijelja, Previš, Poščenje, Komarnica, Duži, Dubrovsko, Rudo Polje, Gornje Polje i Petnjica.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od osam do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju:Timara.

U Baru, zbog radova na niskonaponskoj mreži Zeleni Pojas, od devet do 15 sati, bez struje ostaće izvod prema Fetahoviću Zeleni pojas iznad pruge.

U Nikšiću će u istom terminu, zbog radova na dalekovodu, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bukovika, Ivanja ,Vučja, Gvozda i Krnovske visoravni.

U Ulcinju, zbog radova na dalekovodu, od devet do 12 sati, bez struje ostaće potrošači u reonu Valdanos , Mavrijan, Ulcinjske Krute i Kruče.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com