ISPOVIJEST DJEČAKA KOJI JE IMAO SEKS SA NASTAVNICOM 50 PUTA: Ovo je njegova strana priče! - Volim Podgoricu

ISPOVIJEST DJEČAKA KOJI JE IMAO SEKS SA NASTAVNICOM 50 PUTA: Ovo je njegova strana priče!

Neimenovani tinejdžer imao je 15 godina kada je počeo da ima odnose sa dotičnom ženom. On sada ima 17 godina, a kada je čuo da gospođa Beriman može da bude oslobođena sa samo 250 sati društveno-korisnog rada, rješio je da ispriča svoju stranu priče.

Učenik koji je imao seks sa nastavnicom oko 50 puta, bio je gost na televiziji gdje je ispričao svoju verziju priče. On tvrdi da je njegov odnos sa 30-godišnjom Karolin Berimen potpuno uništio njegovo samopouzdanje kada je sa djevojkama svoje generacije.

Neimenovani tinejdžer imao je 15 godina kada je počeo da ima odnose sa dotičnom ženom. On sada ima 17 godina, a kada je čuo da gospođa Beriman može da bude oslobođena sa samo 250 sati društveno-korisnog rada, rješio je da ispriča svoju stranu:
“Mislim da je to odvratno i želim da ljudi shvate da i ako nisu vidjeli da se takve stvari dešavaju, ne bih to poželio nikome.”

Tinejdžer je objasnio kako je izgledala ta veza.

“Prvo je počelo tako što smo samo razgovarali, gledali tv. Onda sam počeo da odlazim kod nje 4,5 puta nedjeljno.”
Kada su bili zajedno dane su provodili u njenoj kući, a kada nijesu bili zajedno, redovno su se dopisivali sms porukama.
“U to vrijeme, da. Učinila je da se osjećam kao da sam poseban.”

Pitali su ga kada je prvi put bio intiman sa njom, a on je rekao:

“Stavila je ruku oko mene i poljubila me je i ja sam nju poljubio i sve je vodilo ka ostalim seksualnim stvarima.”
Nakon nekog vremena, tinejdžer je bio u stanju da prizna svoj odnos majci koja je odmah preduzela mjere. Rekla mu je da to završi, a s druge strane je Berimanovu otkrila svima, a ona je bila otpuštena i uhapšena.

Tinejdžer je opisao sve detalje o posljedicama odnosa i kako je ta veza uticala na njegov život.
“Ne mogu da pogledam djevojku. Ne mogu da ostanem u istoj sobi sa djevojkom, osim ako nisu baš starije, 50+. Moje samopouzdanje je slomljeno. Nemam povjerenja više. Nekada sam bio samouvjeren i imao djevojke, to je sve sada razbijeno.”

Berimanova se na kraju izjasnila krivom po dvije tačke optužnice, za seksualne aktivnosti sa maloljetnikom,. kao i seksualne aktivnosti sa djetetom kao osoba od povjerenja. Dobila je uslovnu kaznu 2 godine zatvora.

(Kurir)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com