Telenor otvorio novu baznu stanicu u selu Nudo - Volim Podgoricu

Telenor otvorio novu baznu stanicu u selu Nudo

U selu Nudo, u Nikšiću danas je otvorena Telenorova bazna stanica koja će mještanima omogućiti pristup fiksnoj telefoniji i bežičnom internetu preko Univerzalnog servida.

Stanica je rezultat saradnje Telenora i Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, a kako je kazao direktor Agencije Zoran Sekulić, ovaj servis za stanovnike ruralnih područja imaće izuzetan značaj, jer se na ovaj način stanovništvu omogućava korišćenje komunikacionih servisa.

“Ovo predstavlja još jedan korak u poboljšanju kvaliteta svakodnevnog života i smanjenje razlika u uslovima koje nude gradska i seoska područja“, dodao je on.

Prema riječima Sandre Štajner, izvršne direktorke Telenora Crna Gora, jedan od strateških ciljeva kompanije je obezbjeđivanje kvalitetne komunikacione usluge čak i u najudaljenijim djelovima Crne Gore, a u skladu sa kompanijskom misijom Internet za sve.

“Ponosni smo na činjenicu da je Telenor prepoznat kao pouzdana mreža, koja ima pokrivenost  99% teritorije, a ovom uslugom smo otišli korak dalje u namjeri da što većem broju građana omogućimo savremene kanale komunikacije. Investicije ovog tipa su način da kroz poslovanje osnažimo zajednicu i ljudima pojednostavimo život, jer komunikacije na svakoj tački u Crnoj Gori imaju izuzetno veliki značaj“, objasnila je ona.

Ovo je treća USO bazna stanica koa je otvorena, a prethodne su otvorene na Trešnjevu na Cetinju i Gostilju u Danilovgradu.

Uređaj preko kojeg se obavlja usluga Telenor će besplatno ustupati, dok će Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost subvencionisati cijene pretplate za konekciju, u cilju podržavanja ove inicijative. Sagrađena bazna stanica koristi mrežu treće generacije, što omogućava kvalitetne telefonske pozive i brz pristup internet.

2 komentara

  1. I must examine with you here. Which isn’t one thing I often do! I get pleasure from reading a post that may make individuals think. Also, thanks for permitting me to remark!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com