Home / NOVOSTI / Hronika / HOROR: Pomagala mužu da joj siluje ćerku i dobila 5 godina zatvora!

HOROR: Pomagala mužu da joj siluje ćerku i dobila 5 godina zatvora!

 

PIROT – Suzana Pejčić (50) iz sela Sukovo osuđena je na pet godina zatvora zbog toga što je sa nevjenčanim suprugom Draganom Pejčićem (57) godinama učestvovala u silovanju ćerke D. P. (22). Očuh monstrum osuđen je pred Višim sudom u Pirotu na sedam godina robije.

Pejčić je prvi put silovao D. P. kad je imala samo 14 godina. Prema riječima našeg izvora iz pravosuđa, očuh monstrum je od jula 2006. pa sve do oktobra 2014. godine imao seksualne odnose sa pastorkom.

Oduzeo joj nevinost

– Prvi put ju je uz prijetnje obljubio dok je bila maloljetna. Oduzeo joj je nevinost. Sve ostale godine ona mu navodno nije pružala otpor. Pejčić je spavao sa D. P. i kad je njegova nevjenčana žena bila kod kuće i kad je bila odsutna – kaže naš sagovornik.

Majka Suzana Pejčić osuđena je jer je pomagala suprugu i nagovarala ćerku da ima seksualne odnose s očuhom.
– Majka je sve gledala i ćutala o tome. Nesrećna djevojka je čak ostajala i u drugom stanju, ali je abortirala – kaže izvor Kurira.

D. P. je ćerka Suzane Pejčić iz prvog braka, a ceo slučaj otkriven je nakon što ju je očuh pretukao kad je saznao da ima momka. Djevojka je tada otišla u policiju i ispričala kroz kakav pakao je godinama prolazila.
– D. P. je upoznala jednog momka i započela romansu s njim. Čak je namjeravala i da se odseli iz očuhove kuće. Kad je Pejčić saznao za pastorkinu vezu, brutalno ju je pretukao u naletu ljubomore. Djevojka je tad skupila hrabrost i policajcima ispričala sve o hororu koji je godinama preživljavala. Rekla im je da ju je očuh prvi put silovao još 2006. Prema njenim riječima, njena majka Suzana se u početku protivila tome. Međutim, kasnije je popustila i čak i gledala kako joj Pejčić siluje dijete – rekao je naš sagovornik.

Puštena iz pritvora

Dragan Pejčić je u pritvoru od hapšenja u oktobru 2014. Njegova nevjenčana žena Suzana Pejčić puštena je na slobodu, uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Bahatio se po selu
ŠETAO U MASKIRNOJ UNIFORMI

Mještani sela Sukovo kažu da je Pejčić imao brak iza sebe.
– Kad je Suzana došla da živi s njim, donijela je i pozamašnu sumu novca koju mu je dala. Dragan je kupio stado ovaca. Stoku su čuvale Suzana i njena ćerka D. P., a on se baškario ispred seoske prodavnice, ali i po Pirotu. Bio je zarastao u bradu i stalno je nosio maskirnu uniformu – rekli su mještani na suđenju.

 

Izolovani od svih
KUĆA BLUDA

Kuća bluda, kako su nazvali žitelji Sukova kuću Dragana Pejčića, nalazi se na vrhu brda, udaljena je od ostalih imanja i do nje se dolazi uskim planinskim putem. Vjerovatno je to omogućilo Draganu da se toliko dugo neprimećeno iživljava nad pastorkom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com