Telenor na Podgoričkom maratonu - Volim Podgoricu

Telenor na Podgoričkom maratonu

Kao kompanija koja nastoji da doprinese zajednici u kojoj posluje i koja cijeni sportski duh, Telenor je i ove godine učestvovao u Trci zadovoljstva, koja je održana u okviru 22. Podgoričkog maratona, saopšteno je iz ove kompanije.

Zaposleni u Telenoru, članovi njihovih porodica i prijatelji su svojim učešćemtrci dali i društveno odgovornu dimenziju. Naime, kompanija Telenor i Telenor fondacija će za svaki kilometar koji su zaposleni sa članovima svojih porodica pretrčali ili prepješačili donirati po pet eura, a sakupljenimnovcem će realizovatiekološka aktivnost, koja će naknadno biti definisana.

„Učešćem u Trci želimo da podržimo promociju zdravog načina života, ali i da skrenemo pažnju na značaj očuvanja životne sredine. Prikupljeni novac ćemo usmjeriti na ekološku aktivnost, baš kao što je to bio slučaj prošle godine. Posebno zadovoljstvo predstavlja što je interesovanje još veće u odnosu na prethodnu godinu i što u našem timu imamo toliko rekreativaca spremnih da se pokrenu za dobre ciljeve”, saopštili su iz kompanije.

Kompanija Telenor na ovaj način još jednom je potvrdila korporativnu angažovanost u promociji dobrih inicijativa, kao što je Trka zadovoljstva, te društvenu odgovornost ka zajednici.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com