SLOBODA TRAŽI LJUDE: Satanišu nas zbog jedne slike, a podmetali su nam i lažne materijale - Volim Podgoricu

SLOBODA TRAŽI LJUDE: Satanišu nas zbog jedne slike, a podmetali su nam i lažne materijale

Pobjeda je objavila, da je slika osobe koja je, navodno ranjena u nogu na protestima 24. oktobra objavljena na sajtu Sloboda traži ljude, istovjetna slika objavljena nekoliko godina ranije prilikom dešavanja – na Kosovu.

Stranica Sloboda traži ljude je saopštila i priznala da se radi o nenamjernoj grešci njihove redakcije i istakla da je ta greška zloupotrebljena.

Na Facebook stranici Sloboda traži ljude je objavljeno da se ovim na patološki bolestan način, nakon ovoliko dana od protesta i nepreglednog broja dokaza,” pokušava odbraniti višesatno divljanje razularenih policijskih i parapolicijskih falangi Duška Markovića i Veselina Veljovića”.

“U tu monstruoznu svrhu koristi se nenamjerna greška redakcije naše stranice, koja se desila prilikom objavljivanja jedne od ogromnog broja slika i video zapisa brutalnih napada na građane ove države, koje smo postavili u nedjelju, kao galeriju na stranici. Te slike ste nam slali i vi, a mi smo, naravno dobijali i određeni broj lažnih materijala koje smo ignorisali. Nekoliko minuta po objavljivanju jedine lažne slike iz Podgorice koja nam je promakla, istu smo na sugestiju posjetilaca stranice izbrisali i izvinili se”, navodi se na  stranici sloboda traži ljude.

Dalje napominju da ta slika ni za kratko vrijeme koliko je bila online, nije sadržavala nikakv opis, “pa ni bilo kakvu potvrdu o oružju na demonstracijama, kako taj medijski talog mafije tvrdi, niti je išta osim činjenice o slučajnom objavljivanju sporne slike u tom tekstu tačno”..

“Uz konstataciju da je ovakva dimenzija sistema protiv kojeg se borimo naša svakodnevica još vrlo kratko vrijeme jer mu je brzi kraj neminovan, reagovali smo iz razloga da se ovom prilikom još jedan put, vlasniku slike i vama građanima, izvinimo zbog greške koja se potkrala i za kojom žalim”, zaključuje se na Facebook stranici Sloboda traži ljude.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com