SODOMA I GOMORA NA SVETU PETKU Poslao sina na pijacu, pa silovao snahu! - Volim Podgoricu

SODOMA I GOMORA NA SVETU PETKU Poslao sina na pijacu, pa silovao snahu!

Živorad M. (58) iz jednog sela nadomak Čačka uhapšen je na veliki praznik Svetu Petku zbog sumnje da je silovao svoju snahu J. M. (30) u porodičnoj kući, saznaje “Alo!”.

Napasnik je u policiji priznao da je imao odnose sa svojom snahom.
– J. M. je prijavila policiji da je silovana. Inspektori su bili u nevjerici kada je za to optužila svog svekra. Kako je ispričala, na Svetu Petku je bila sama u kući sa njim kada je on tražio da ga zadovoljava i da imaju seks – objašnjava izvor blizak cijelom slučaju.

Nesrećna žena je inspektorima rekla da to nije prvi put da ju je zlostavljao svekar i da je već dvije godine siluje. Ona je ispričala da je uvek koristio trenutak kada su bili sami u kući. Nije smjela da ga odbije jer joj je prijetio da će joj rasturiti brak sa njegovim sinom.

– Tako je bilo i ovog puta. Suprug silovane je otišao na pijacu, a svekrva na posao. Živorad je napao snahu i obljubio je. On je uhapšen i nalazi se u pritvoru – dodaje sagovornik blizak istrazi.

Kako “Alo!” saznaje, silovana žena je nakon saslušanja u policiji upućena na ljekarski pregled, kojim je potvrđeno da je imala seksualni odnos, ali povrede na genitalijama nijesu utvrđene.

– Ostali ukućani nijesu imali pojma šta se dešava u kući. Kako su i rekli na saslušanju, ništa čudno nijesu primetili u Živoradovom ponašanju i bili su više nego iznenađeni prijavom – kaže sagovornik iz istrage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com