DJEVOJČICA ČEKA NA OPERACIJU U ČIKAGU: Potrebno 60.000 dolara da Ivana progleda - Volim Podgoricu

DJEVOJČICA ČEKA NA OPERACIJU U ČIKAGU: Potrebno 60.000 dolara da Ivana progleda

BEOGRAD – Ivana je rođena sa ispucalim kapilarima na licu, što je tada predstavljalo samo estetski problem. U trećoj godini počela je da gubi vid, a sada, sa devet, vidi samo sjenke.
“Za njenu operaciju i uključivanje lasera u terapiju potrebno je oko 60.000 dolara, a mi taj novac nemamo. Gori nam pod nogama!”, kaže Zoran Ðorđević, otac djevojčice iz Starih Banovaca, i dodaje da im je jedinu nadu dala očna klinika u Bostonu Massachusetts Eye and Ear Infirmary:

 

Pre mesec dana operisali joj desno oko... Ivana Đorđević

“Naša borba traje više od tri godine u Bostonu. Ovo je bio peti put da je supruga s Icom otišla na pregled. Ispostavilo se da su se stekli uslovi za tako dugo čekanu operaciju. Hitno je zakazana za 30. septembar, i to samo desnog oka, a koštala je 32.500 dolara. Taj novac imamo. Na kontroli koja je zakazana za 5. novembar biće zakazana još jedna operacija, i to isto desnog oka, za koju će biti potrebno izdvojiti sredstava kao i za prvu, a posle nje biće potreban novac za terapije, uključivanje lasera i zračenje”, kaže Zoran, koji predaje fizičko vaspitanje u OŠ „Branko Radičević“ u Batajnici.

3 komentara

  1. After study several of the web sites for your website now, and that i truly such as your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls consider my website at the same time and make me aware if you agree.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com