Pucnjava na Cetinju: Teže povrijeđena jedna osoba, osumnjičeni u bjekstvu - Volim Podgoricu

Pucnjava na Cetinju: Teže povrijeđena jedna osoba, osumnjičeni u bjekstvu

U pucnjavi koja se danas, oko 13 sati, dogodila na Cetinju u Lovćenskoj ulici, u neposrednoj blizini Novog groblja, ranjen je Mišo Jovanović (56).

Sumnja se da je na Miša Jovanovića pucao Cetinjanin Slobodan Jovanović, rečeno je CdM-u u policiji. Slobodan Jovanović je u  jekstvu i policija traga za njim.

Mišo Jovanović je u pucnjavi ranjen u stomak i noge i nakon ukazane hitne medicinske pomoći u cetinjskom Domu zdravlja, u stabilom stanju prebačen u Klinički centar Crne Gore.

Obojica Jovanovića žive u Lovćenskoj ulici. Mišo Jovanović je vlasnik kafane u mjestu Paprati, na putu od Cetinja prema Lovćenu.

U vrijeme pucnjave u Lovćenskoj ulici bilo je dosta prolaznika, i samo pukom srećom nije bilo više povrijeđenih.

Istraga je u toku.

 

2 komentara

  1. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.. rent a car pristina

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com