Dragan Božović savjetnik Krivokapića - Volim Podgoricu

Dragan Božović savjetnik Krivokapića

Administrativni odbor danas je, na predlog Ranka Krivokapića, za savjetnika predsjednika Skupštine Crne Gore imenovao Dragana Božovića.

Odbor je, na predlog Kluba poslanika Demokratske partije socijalista, predložio da Vuk Roćen bude izabran za člana tri odbora – evropske integracije, prosvjetu, nauku i kulturu i ljudska prava i slobode.

Odbor se upoznao sa dostavljenim Izjašnjenjem Zlatka Vujovića, kandidata za člana Agencije za elektronske medije, datom na zahtjev Komisije za sprečavanje sukoba interesa, povodom dopisa predsjednika Građanske alijanse Borisa Raonića.

Raonić, kako se navodi, sumnja da se Vujović, kandidat za člana Savjeta Agencije za elektronske medije, nalazi u konfliktu interesa.

“Imajući u vidu da Komisija za sprječavanje sukoba interesa nije dostavila mišljenje o eventualnom konfliktu interesa Vujovića, Odbor je zaključio da se nijesu stekli uslovi za nastavak postupka utvrđivanja predloga liste za imenovanje tri člana Savjeta Agencije za elektronske medije, po ovlašćenim predlagačima”, kaže se u saopštenju.

Članovi Odbora će ne narednoj sjednici predložiti jednog člana Senata Prijestonice, pošto je poslanik Borislav Banović podnio ostavku, zbog prelaska na funkciju ambasadora Crne Gore u Londonu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com