Home / NOVOSTI / Društvo / Branislav (27) je sa 16 ubio ženu zbog 3 grama droge, sada je razbio lobanju Nikolini (24)

Branislav (27) je sa 16 ubio ženu zbog 3 grama droge, sada je razbio lobanju Nikolini (24)

Branislav Tomašević (27) iz Šapca uhapšen je u srijedu uveče pošto je krvnički pretukao poznanicu Nikolinu Mirazić (24) i nanio joj teške tjelesne povrede opasne po život.

Krvava drama odigrala se u porodičnoj kući u kojoj živi Branislav Tomašević, u Ulici prote Smiljanića, u srijedu oko ponoći.

– Strašne povrede je zadobila. Ne mogu ni da pretpostavim koliko dugo ju je tukao. Od udarca joj je napukla baza lobanje i polomljena donja vilica. Kako se pretpostavlja, Branislav joj je glavom udarao o peć. Ona je sa teškim tjelesnim povredama prevezena u šabačku Opštu bolnicu – navodi izvor iz istrage. On kaže da je djevojka životno ugrožena i da je zasad neizvjestan ishod njenog opravka.
Kako saznajemo, oko dva časa iza ponoći Nikolina je primljena u šabačku bolnicu, a poslije hitnog zbrinjavanja urađene su i dijagnostičke pretrage koje su potvrdile težinu povreda, pa je upućena u Neurološku kliniku Kliničkog centra u Beogradu.
Motivi ovog bestijalnog nasilja zasad nisu poznati. Istraga će utvrditi šta se zapravo dogodilo te noći i zbog čega je na brutalan način Branislav pretukao Nikolinu.

Od udaraca Nikolini napukla baza lobanje i polomljena donja vilica

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao „Blic“, Nikolina je odranije poznata kao osoba koja je pružala seksualne usluge za novac. Skoro svake večeri je tražila „društvo“ ispod Savskog mosta u Šapcu. Na svojoj fejsbuk stranici otvoreno je nudila usluge, a objavila je i postove u kojima je navodila i cijenu za pružanje ovih usluga.

Nikolina i Branislav su se odranije poznavali, o čemu tome svjedoče i njihovi fejsbuk profili gdje su postavljenje njihove slike na kojima ne kriju bliskost.

Branislavu Tomaševiću je posle brutalnog napada na Nikolinu određena policijska mjera zadržavanja do 48 sati, a kako saznajemo, tužilac u Šapcu će ga saslušati danas.
Tomašević je inače odranije poznat policiji. On je kao stariji maloljetnik osuđen za ubistvo Ljubice Vuković 2004. godine i nekoliko godina je proveo u zatvoru, a odavno ga dovode u vezu i sa dilovanjem droge u Šapcu i okolini.
On je Ljubicu Vuković (54) koja se, kako se sumnjalo, bavila preprodajom droge, izbo nožem nekoliko puta, a od posljedica povreda nesrećna žena je preminula.
Prema nezvaničnim informacijama, Branislav Tomašević, tada šesnaestogodišnjak, ubio je Ljubicu zbog tri grama droge.

 

(blic.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com