SORAJA ZGROŽENA PITANJIMA ODAKLE JOJ PARE: Evo odakle džip!

Soraja Vučelić platila je 10.000 evra auto-kući za džip koji je u ponedeljak zapaljen u Podgorici.
Ona u izjavi za „Pulsonline“ kaže da je zgrožena pričama i pitanjima odakle joj novac za tako skupocjen auto.

 – Po potpisivanju ugovora sa auto-kućom iskeširala sam 10.000. Strašno je u situaciji kada je jednoj djevojci mogla da odleti glava da se iko bavi pitanjem odakle mi novac i da se tako skreće sa prave teme. Bože moj, odakle meni pravo da poželim da kupim automobil na otplatu. Pa, samo kada sam ušla u Velikog brata dobila sam 15.000 evra, a da ne pričam o ostalim stvarima – kaže Soraja za “Pulsonline”, nre precizirajući šta su “ostale stvari”.

Sagovornica portala dodaje da u podgoričkoj policiji postoje sva potrebna dokumenta vezana za to vozilo, kao i ugovor koji je sklopila sa auto-kućom gdje je kupila džip.
– Auto se vodi na auto-kuću, a svako iole pismen bi trebalo da zna da se vozilo prevodi na vlasnika tek pošto se otplati – ističe Soraja.

Dodaje da zbog policijske istrage ne bi smjela da daje detaljnija obavještenja o događaju i da joj je dosta „brižnika“.
– Valjda policija zna šta radi. Ako su mi rekli da ne pričam zbog istrage, valjda oni bolje znaju. A ti koji brinu odakle mi novac i što pišu o meni a da me prethodno ne pozovu telefonom, nek ne brinu. Čim mi policija dozvoli da pričam obavijestiću dušebrižnike odakle mi pravo da poželim da kupim automobil – zaključuje starleta.

Podsjetimo, starleta je u septembru 2014. godine bila za stolom kojem je prilazio Armin Muša Osmanagić kada je ubijen u centru Podgorice. Ona je tada rekla da ne zna ništa o likvidaciji, kao i da je od poznanika Osmanagića samo htjela da pozajmi njegov “maserati” za snimanje spota.

 

(pulsonline.rs)

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close