Trudna skočila u jezero zbog neuzvraćene ljubavi - Volim Podgoricu

Trudna skočila u jezero zbog neuzvraćene ljubavi

JELENA Stevović (22) iz sela Borje podno Durmitora nadomak Žabljaka, ubila se pred porođajem, skokom u Crno jezero! Njeno beživotno tijelo u ponedjeljak su pronašle spasilačke ekipe u blizini obale i slučaj prijavile policiji. Kako Večernje novosti nezvanično saznaju, na ovaj suludi čin odlučila se zbog neuzvraćene ljubavi rođenog brata pokojnog kuma, koji je bio i otac njenog nerođenog djeteta.

Iza nesrećne djevojke ostala je djevojčica Dejana, iz vanbračne veze sa D. J. koji živi na Žabljaku. Prema priči mještana, ona se često svađala sa mužem, zbog čega je riješila da ga napusti i ostavi samog sa ćerkom. Otišla je da živi kod tetke u Podgoricu i tu je započela vezu sa bratom pokojnog kuma. Ipak, ni ona nije bila dugog vijeka. Nakon toga, pokušala je da se vrati kući na Žabljak, ali nije našla podršku. Odbačena od svih, Jelena je odlučila da se ubije skokom u Crno jezero. U njenom novčaniku pronađeno je oproštajno pismo naslovljeno na oca djeteta koje je nosila.

– Voljela sam te i voljeću te i tamo gdje idem. Kad prođeš pored moje ćerke, poljubi je, jer svoje čedo nećeš moći. Zbog tebe odlazim u smrt – stoji u poruci koju je ostavila nesrećna djevojka.

Jelenini roditelji žive u selu Borje kod Žabljaka. Bave se poljoprivredom, a, kako Večernje novosti saznaju, korisnici su socijalne pomoći.

PORUKA NA “FEJSBUKU”

Nakon što je saznao za tragediju, Uroš, brat pokojne djevojke, koji je učenik četvrtog razreda gimnazije, ostavio je poruku na svom fejsbuk-profilu:

– Draga sestro, ti si me podigla, a ja nisam mogao da ti vratim. Vratiću ti tako što ću stalno dolaziti na tvoj grob.

Jelena ima i sestru, kojoj se prije samoubistva, takođe obratila za pomoć.

(Večernje novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com