Raksrinkana najbolje čuvana svjetska tajna: Ovako izgleda ćerka Vladimira Putina! - Volim Podgoricu

Raksrinkana najbolje čuvana svjetska tajna: Ovako izgleda ćerka Vladimira Putina!

Identiteti ćerki ruskog predsednika godinama se čuvaju u tajnosti, a čak se i njihova imena pretpostavljaju, a da ne pričamo o fizičkom izgledu i činjenici da ne postoji nijedna njihova slika na internetu.

Ipak, “Gardijan“ je objavio fotografije na kojima se pretpostavlja da je u pitanju mlađa ćerka ruskog predsednika Katarina Vladimirovna, koja koristi lažno ime Tihonova.

Agencija Rojters navodi da je njen identitet otkrila tokom razgovora sa Andrejom Akimovim zamenikom direktora Gasprombanke koji je to preneo medijima.

http://twitter.com/Exen/status/664111669547782144/photo/1

 

Kao što se može videti na slikama Katarina liči na njenu Ljudmilu od koje se Putin razveo 2014. godine i radi na Moskovskom univerzitetu kao zamenika prorektora gde vodi projekat „Inopraktika“ koji za cilj ima da pomogne mladim naučnicima.

“Znam da je to Putinova ćerka, poznajem je još od malih nogu. Bez obzira na njene porodične veze, odlučili smo da podržimo projekte Univerziteta u Moskvi“, rekao je Akimov Rojtersu.

 

http://twitter.com/LaRazon__/status/562400862350606336/photo/1

Ko je Katarina Vladimirovna?

Dvadesetdevetogodišnja devojka je diplomirala orijentalistiku nakon čega je nastavila postdiplomske studije na fakultetu na kom sada radi. Udata je za bogatog ruskog bankara, Kirila Šamalova (33) čiji otac je dugogodišnji Putinov prijatelj. On je jedan od glavnih akcionara Banke Rusije, a ima deonice i u brojnim gasnim kompanijama. On i Katarina zajedno imaju imovinu vrednu oko dve milijarde dolara, koja uključuju i brojne nekretnine u Rusiji i inostranstvu.

http://twitter.com/guardian/status/664459519821488128/photo/1

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com