Nestala poznata srpska glumica: Beograđani potpuno zbunjeni plakatima kojima je oblijepljen grad - Volim Podgoricu

Nestala poznata srpska glumica: Beograđani potpuno zbunjeni plakatima kojima je oblijepljen grad

Film “Igra u tami” je imao nesvakidašnji plakat i promociju. Brojni Beograđani su bili zbunjeni, a neki su ideju kritikovali na društvenim mrežama.

Sinoćna premijera u Sava Centru bila je praćena aplauzom, ali je njegova promocija bila kritikovana na društvenim mrežama.

 

tamara

Plakat na kome se nalazi lik glumice Tamare Dragičević podsjeća na oglase za traženje nestale osobe. Mnoge Beograđane je taj natpis zbunjivao, jer im je djevojka sa slike bila poznata, ali nije postojala nijedna naznaka da se radi o plakatu za film.

aska

Sumnju je, onima koji su prepoznali lik glumice, moglo da unese ime tražene osobe. Aska Jovanović bilo je ime djevojke, koja je poslednji put viđena ispred zgrade. Broj na koji je trebalo javiti informacije bio je zapravo datum premijere 011/10 11 2015.

Nekima to nije bilo dovoljno jasno, pa su podijelili fotografiju na društvenim mrežama. Onima koji su razumjeli da je u pitanju promocija, nije bila jasna ideja. Pitali su se kako je neko mogao da uradi ovakvu reklamu, u vremenu kada se skoro svakodnevno traže osobe, piše “24 sata“.

Inače, prije dva dana je održana premijera filma “Igra u tami”, rediteljskog prvenca Juga Radivojevića, koji govori o problemu trgovine ljudima, pred kojim nikako ne smijemo da ostanemo ravnodušni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com