Home / NOVOSTI / Društvo / NOVA REVOLUCIJA U M:TEL-U Besplatna komunikacija u unutar 060 mreže 1 GB mjesečno Interneta za omiljene aplikacije

NOVA REVOLUCIJA U M:TEL-U Besplatna komunikacija u unutar 060 mreže 1 GB mjesečno Interneta za omiljene aplikacije

Prepaid paket Revolucija 060 od sada omogućava korisnicima neograničen pristupomiljenim aplikacijama, uz sve ostale revolucionarne benefite: neograničenu besplatnu komunikaciju ka 060 brojevima, i to svakog mjeseca po 1000 minuta i 1000 SMS-ova i najnižu cijenu poziva ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori od 6 centi/minutu, saopšteno je iz ove kompanije.

Aplikacije koje su besplatno dostupne u Revolucija prepaid paketu su: Viber, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Wikipedia i Mondo.

Količina podataka raspoloživa po maksimalnoj brzini je 1 GB, nakon čega se brzina smanjuje na 128kbps.Benefiti promotivne ponude traju do kraja 2016. godine, a odnose se na sve kartice koje će biti aktivirane do 31. decembra ove godine.

Prodajna cijena paketa je 4 eura. Rok važenja Revolucija 060 prepaid SIM kartice sa pravom korisnika na odlazne i dolazne pozive je 30 dana u kontinuitetu od prvog poziva ili od poslednje dopune kredita.  Po isteku 30  dana, korisnik u narednih 30 dana ima pravo na dolazne pozive.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600. Korisnici Revolucija prepaid paketa imaju i svoj Korisnički servis 1606.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com