POMIRENJE: Bane i Kaća ponovo zajedno? - Volim Podgoricu

POMIRENJE: Bane i Kaća ponovo zajedno?

Oni su nedavno tajno vidjeli u stanu koji je Janković dobio od svoje porodice, kako bi se preselio i započeo novi život.

Bane već dugo renovira taj stan, kako bi sve bilo po njegovom ukusu. S obzirom na to da ima puno posla, neće uspjeti da se preseli prije Nove godine. Ipak, želio je da njegova bivša djevojka vidi gdje će on živjeti, pa ju je pozvao da dođe. Tada su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, pa su riješili da njihovom ljubavnom odnosu daju još jednu šansu. Kaća se nedavno vratila iz Dubaija gdje je nekoliko nedjelja imala nastupe, a Bane ju je sačekao na aerodromu kada se vratila u Beograd – otkriva blizak prijatelj poznatog para.

Prema njegovim riječima kada su Kaći opljačkali stan, prva osoba koju je pozvala da joj pruži podršku bio je upravo Bane. On je tada proveo dva dana sa njom u stanu, jer je Kaća bila u velikom strahu.

– Čujemo se i viđamo. Riješila sam da o privatnom životu ne pričam i da stavim tačku na priču ko mi je dečko, da li ga i zašto krijem. Bitno je da sam srećna – rekla je Katarina..

(Informer)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com