Stravična ispovijet! SILOVALI SU ME 43.200 PUTA, A BILA SAM SAMO DJEVOJČICA! - Volim Podgoricu

Stravična ispovijet! SILOVALI SU ME 43.200 PUTA, A BILA SAM SAMO DJEVOJČICA!

CIUDAD DE MEXICOKarla Jacinto postala je žrtva trgovine ljudima dok je bila djevojčica od samo 12 godina. Mlada Meksikanka, koja danas ima 23 godine, postala je jedna od najglasnijih aktivista u borbi protiv trgovine ljudima, a priču o svojem mučnom iskustvu već je podijelila s tisućama ljudi.

Prema njezinoj vlastitoj procjeni, u životu je bila silovana 43.200 puta – 30 muškaraca dnevno, sedam dana u tjednu, gotovo pune četiri godine.

Karla dolazi iz disfunkcionalne obitelji, u kojoj ju je rođak seksualno zlostavljao još dok je imala 5 godina. Kada je imala 12, postala je meta mladog trgovca ljudima, koji joj je poslao slatkiše.

Rekao joj je da je trgovac rabljenim automobilima, bio je vrlo topao i pristojan, i priznao joj je da je i on bio zlostavljan kao dječak.

Mladić, koji je bio 10 godina stariji od nje, nekoliko ju je tjedana polagano nagovarao da pođe s njim. Konačno je pristala nakon što joj majka nije otvorila vrata jedne noći kada se vratila kući kasnije nego što je trebala.

– Sljedeći dan otišla sam s njim, govori Karla.

– Živjela sam s njim tri mjeseca, tokom kojih me jako dobro tretirao. Bio je pun ljubavi, kupovao mi je odjeću, davao mi je pažnju, kupovao mi cipele, cvijeće, čokoladu, sve je bilo divno…

No, bilo je i mnogo znakova upozorenja. Znao ju je ostaviti samu po tjedan dana u njihovom stanu. Njegovi rođaci pojavljivali bi se s novim djevojkama svaki tjedan. Kada je konačno skupila hrabrosti da ga pita kakvim se poslom bave, rekao joj je istinu: ‘Oni su svodnici.’

– Par dana kasnije, počeo mi je govoriti sve što sam trebala raditi: položaje, koliko trebam naplatiti, što sve moram raditi s klijentima i koliko dugo, kako da se ponašam prema njima i kako da pričam s njima da mi daju više novaca, rekla je Karla.

Tako je počelo Karlinih četiri godine pakla. Odvezli su ju u Guadalajaru, jedan od najvećih gradova u Meksiku, i tamo je počela služiti klijentima.

– Počela bih u 10 ujutro, a završila u ponoć. Bili smo u Guadalajari tjedan dana. Izračunajte. Dvadeset dnevno cijeli tjedan. Neki su mi se muškarci smijali jer sam plakala. Morala sam zatvoriti oči da ne vidim što mi rade, da ne osjetim ništa, kaže Karla.

Selili su je i po drugim gradovima. Bila je u bordelima, motelima, ulicama poznatim po prostituciji i čak po kućama. Nije imala slobodne dane ni praznike, a nakon prvih nekoliko dana, viđala bi po 30 klijenata dnevno, svaki dan.

Njen svodnik ju je jednom prebio nakon što joj je klijent napravio ljubavni ugriz na vratu.

– Počeo me tući s lancem po cijelom tijelu. Udarao me šakama, šutao me, vukao za kosu, pljunuo mi u lice, i opekao me užarenom šipkom. Rekla sam mu da želim otići, a on me optužio da sam se zaljubila u klijenta. Rekao mi je da mi se sviđa biti kurva.

Jedan dan, u hotelu u kojem je tad radila pojavila se policija. Izbacili su sve klijente, i zatvorili hotel. Mislila je da je to njen sretan dan – policijska akcija u kojoj će osloboditi nju i druge djevojke.

Ubrzo je nada prerasla u stravu kada su policajci, njih 30, odveli djevojčice u nekoliko soba i potom ih počeli snimati u raznim pozama. Rekli su im da će snimke poslati njihovim obiteljima ako ne učine sve što se traži od njih.

– Bili su odvratni. Znali su da smo maloljetnice. Nismo bile ni razvijene. Imali smo tužna lica. Bilo je djevojčica koje su imale samo 10 godina. Bilo je djevojčica koje su plakale. Rekle su polciji da su maloljetnice i nikoga nije bilo briga – rekla je Karla, koja je tada imala 13 godina.

Kada je imala 15, postala je majka. Uzeli su joj bebu mjesec dana nakon rođenja, i nije ju smjela vidjeti dok nije imala više od godinu dana. Svodnik je prijetio da će ozlijediti ili ubiti bebu ako ga neće slušati.

Konaćno su je oslobodili 2008. godine u policijskoj akciji u Ciudad de Mexicu. Još uvijek je bila maloljetna – imala je 16 godina.

Danas ima 23 godine i javno istupa protiv trgovine ljudima, priča svoju priču na konferencijama i okupljanjima. Svoju je priču ispričala i papi Franji prošlog srpnja u Vatikanu. U svibnju je bila pred američkim kongresom.

Njena poruka je da se trgovina ljudima i prisilna prostitucija još uvijek događa, te da je rastući problem u našem svijetu.

– Te maloljetnice otimaju, zavode, i uzimaju njihovim obiteljima. Nemojte me samo slušati. Morate znati što mi se dogodilo i skinuti povez sa svojih očiju – govori Karla. Ako ne učinite ništa, kaže, izlažete brojne djevojčice riziku da će biti otete i silovane desetke tisuća puta, baš kao što je i ona bila, piše CNN.

(Jutarnji)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com