KOTOR: Pušten u rad simulator za obrazovanje pomoraca - Volim Podgoricu

KOTOR: Pušten u rad simulator za obrazovanje pomoraca

U Srednjoj pomorskoj školi u Kotoru danas je pušten u rad Simulator za obrazovanje pomoraca, a svečanosti je prisustvovao i ministar prosvjete Predrag Bošković. 

Kako je kazao, simulator će omogućiti sticanje znanja i vještina na jedan savremeniji način.

„Ministarstvo prosvjete je podržalo realizaciju ovog projekta, jer osavremenjavanje nastavnog rada i opreme i praćenje trendova u obrazovnom procesu je ono čemu stremimo u obrazovnom sistem. Srednja pomorska škola je perjanica stručnog obrazovanja Crne Gore i s obzirom na to da stvara konkurentan kadar na globalnom tržištu rada predstavlja primjer kako ostale stručne škole u našoj zemlji treba da rade“, istakao je Bošković, dodajući da će se raditi na unapređenju stručnog obrazovanja u Crnoj Gori.

Svečanosti je prisustvovao i vlasnik kompanije Tranpetrol Hari Ruten koji je naveo da duga istorija Srednje pomorske škole u Kotoru dokazuje njen kvalitet u obrazovanju pa stavljanje u funkciju Simulatora svrstava kotorsku školu u prestižne svjetske škole.

1 komentar

  1. Another thing I have noticed is always that for many people, a bad credit score is the results of circumstances beyond their control. By way of example they may happen to be saddled with illness so they have excessive bills for collections. It can be due to a employment loss or inability to do the job. Sometimes divorce process can truly send the finances in the wrong direction. Thank you for sharing your notions on this site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com