Cijeli svijet piše o mami iz Beograda koja krevet svog sinčića pretvara u najuzbudljivija mjesta na svijetu - Volim Podgoricu

Cijeli svijet piše o mami iz Beograda koja krevet svog sinčića pretvara u najuzbudljivija mjesta na svijetu

Marta Rojnič uz pomoć posteljine, ručnika i svoje mašte pretvara krevet svog sina Marka u najzanimljivije mjesto na svijetu. Ta mama iz Beograda svojim je maštovitim i predivnim kreacijama osvojila cijeli svijet, a brojni svjetski mediji raspisali su se o njoj.

Dok njezin tromjesečni sinčić spava, Rojnič njegov krevet pretvara u mjesto velikih pustolovina. Tako je Marko za svoju malu dob proživio, a da toga nije ni svjestan, niz avantura – jahao je jednoroga, letio s pticama, bio je na Mjesecu.

Markove pustolovine

Marti se ideja javila kada je jednog dana promatrala svog sina dok spava i pitala se što sanja. I tu joj je proradila mašta, a danas joj je treba svega 15-ak minuta da običan krevet pretvori u najveselije i najluđe mjesto na svijetu. Najvažnije je da Marko tijekom cijelog tog procesa mirno spava.

“Ljudi misle da je život beba samo jedenje, kupanje i spavanje, ali oni su zapravo mali, ali tihi avanturisti. Njihove avanture ne mogu proći neopaženo, odlučila sam ih sve snimiti”, otkrila je The Mirroru Rojič. A Markove pustolovine izrađene su od plahti, deka, šalova, dječje odjeće i pelena. Nakon što sve postavi mama se popne na ljestve te iz ptičje perspektive fotografira čarobne prizore i svog sinčića kako sanja.

FB

FB1

FB2

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com