Lepa Lukić otkrila zašto je sa slomljenom nogom ostala na “Farmi”!

Folk legenda Lepa Lukić slomila je potkoljenicu na “Farmi”. Međutim, iako bi bilo logično da s tako ozbiljnom povredom ode na kućno liječenje, ona je i dalje na imanju, i to, kako kaže, na insistiranje Milice Mitrović.

“Kraljica narodne muzike” je sjedeći na stolici koja je imala samo dva nogara pala i tom prilikom polomila potkoljenicu lijeve noge.

Članovi produkcije brzo su reagovali i odveli je u bolnicu, gdje joj je stavljen gips. Naređeno joj je strogo mirovanje, pa je ona izrazila želju da oporavak nastavi kod kuće.

Ali, kako je Lepa sve to ispričala po dolasku od ljekara na imanje, supruga Željka Mitrovića ju je posavjetovala da ostane na imanju i obećala joj je svu potrebnu njegu.

– Rekli su mi da se vratim. Ja sam htjela da idem kući, ovi su mi rekli da biram, ali se Nina (Miličina asistentkinja, prim. aut.) javila i rekla da mi je Milica poručila: “Vraćaj se u kuću, sve će da ti bude doneseno”.

– Ja mogu da idem ako hoću, ali Milica kaže da ne idem – rekla je Lepa na kapiji imanja u Lisoviću, gdje su je dočekali Aca Živković i Baki B3, koji su joj pomogli da dođe do kuće.

Čim je ušla u kuću, ostali farmeri su joj skočili u zagrljaj, izljubili je i obećali joj pomoć oko svega. Ona im je ponovila razlog zbog kojeg je ostala u rijalitiju.

– Ja sam mogla da biram da idem kući ili dođem ovdje, ali javila se Milica i rekla da ne idem – pričala je Lepa, ali je u tom momentu isključen zvuk, koji je vraćen kad je završila priču na temu njenog ostanka na “Farmi”.

Od momenta kad je vraćena u rijaliti Lepa je uglavnom ležala u krevetu, a ustajala je uz pomoć drugih takmičara. Farmerima je naređeno da moraju da je služe, što znači da joj trebaju pomagati kad bude htjela da se kupa, presvuče ili ode do poljskog toaleta. Lepa u gipsu treba provesti naredne četiri nedjelje, odnosno do kraja rijalitija, a kontrola je zakazana za sljedeću nedjelju.

(Doznajemo.com)

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close