PODGORICA: Građanski pokret otpora: DOĐITE NA KAFU KOD VLAHOVIĆA - Volim Podgoricu

PODGORICA: Građanski pokret otpora: DOĐITE NA KAFU KOD VLAHOVIĆA

 

Građanski pokret otpora – GPO pozvao je građane u odbranu porodice Vlahović, sa Zagoriča. Vlahovićima prijeti iseljenje, a sudski izvršitelji bi to sjutra po nalogu suda trebali da sprovedu u djelo.

Građanski pokret otpora – GPO na zvaničnoj fejsbuk stranici pozvao je građane da dođu na “Kafu kod Vlahovića”, kako bi, kako kažu, spriječili iseljavanje ove četvoročlane familije, u decembru, na ulicu.

Saopštenje Građanskog pokreta otpora – GPO prenosimo u cjelosti.

“Poštovani prijatelji,

Pozivamo vas na:

“Kafu kod Vlahovića”

Vrijeme: Ponedjeljak, 14. Decembar 2015. godine u 10h;

Mjesto: Kuća Svetlane i Radosava Vlahovica, Park Šuma Zagorič (preko rampe, lijevo uz ogradu lokalnog groblja…).

Interventni vod policije sa sudskim izvršiteljima u ponedeljak, ima zadatak da četvoročlanu porodicu Vlahović izbaci iz kuće, na ulicu, u decembru mjesecu.

Prije samo par dana poziv na dijalog, razgovor i pronalaženje rješenja su ignorisali gradonačelnik Stijepović, mjesna zajednica i nadležna ministrastva.

Problem nije individualan, već pogađa preko 500 porodica u ovom naselju, koje ne bježe od odgovornosti ali traže podršku u pronalaženju rješenja na obostranu korist. Vladajuće strukture su već godinama direktno ili indirektno uključene u produbljivanje problema, koristeći ovu vrstu pritisaka kao batinu za kontrolisanje izbornih ciklusa.

Biti sa porodicom Vlahović toga dana znači, biti protiv nehumanog čina iseljenja, protiviti se ignorisanju problema od strane nadležnih, boriti se protiv političkih zloupotreba.

Poći na “Kafu kod Vlahovića” znači, biti na strani Građana!

Pridruži nam se,

Pruži Otpor!

Građanski pokret otpora – GPO”

 

 

Poštovani prijatelji,Pozivamo vas na: “Kafu kod Vlahovića”Vrijeme: Ponedjeljak, 14. Decembar 2015. godine u…

Gepostet von Građanski pokret otpora Crne Gore – GPO am Sonntag, 13. Dezember 2015

 

2 komentara

  1. Good day! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com