PODGORICA: Stijepović otvorio biznis centar - Volim Podgoricu

PODGORICA: Stijepović otvorio biznis centar

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijpović, sa saradnicima, otvorio je danas Biznis centar u kojem će poslovati osam preduzeća.

Gradonačelnik je naglasio da je otvaranjem Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici u potpunosti ostvaren cilj da se podstakne i stimuliše preduzetništvo u Podgorici i doprinese razvoju novih biznisa i otvaranju novih radnih mjesta.

On je istakao da se to u praksi pokazalo veoma korisno i svrsishodno, izražavajući apsolutno zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima.

Gradonačelnik je naglasio da će Biro nastaviti da pruža sve neophodne usluge domaćim i stranim investitorima u našem gradu.

On je ocijenio da je današnje otvaranje Biznis centra upravo proizvod rada i konkretizacija aktivnosti Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici.

U okviru Biznis centra korisnici će moći da koriste sve benefite i povoljnosti u radu, čime će značajno umanjiti svoje troškove i biti u prilici da razmjenjuju najnovije informacije neophodne za savremeno konkurentno poslovanje.

1 komentar

  1. Just before you decide to create your own checklist to add an idea associated with what camping checklist ought to. Really … A listing can be in excess of what you need.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com