PODGORICA: Uhapšen vozač poršea koji je pokosio pješaka - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšen vozač poršea koji je pokosio pješaka

Rožajac Šaban Tarhaniš (21) uhapšen je juče u tom gradu zbog sumnje da je u subotu veče oko 22 sata izazvao saobraćajnu nesreću u podgoričkom naselju Konik, u kojoj je teške tjelesne povrede opasne po život zadobio Podgoričanin Enis Mrkulić (18). Nakon što je uhapšen, Tarhaniš, koji je u pomenutom udesu takođe zadobio povrede, transportovan je u beransku bolnicu, pišu današnji štampani mediji.

Ilustracija

Prema navodima očevidaca događaja, vozilo marke “Porše kajen” kojim je, kako se sumnja, upravljao Tarhaniš, punom brzinom se kretalo Ulicom Avda Međedovića, kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom i udario u ogradu stadiona FK Ribnica.

Od siline udara, džip se odbio od ograde i udario u Mrkulića, koji je išao pored ulice sa drugaricom, koja je na svu sreću ostala nepovrijeđena. Mrkulić je od siline udara odletio u obližnji jarak. Tom prilikom zadobio je višestruke povrede opasne po život, od hematoma na glavi do povreda grudnog koša, slezine, plućne maramice.

Automobil se zaustavio 20-ak metara niže niz put, kada se sudario sa dvoje vozila, koja su bila parkirana pored ceste. Iz “poršea” su tada izašla dva mlađa muškarca, koja su, prema navodima očevidaca, bila povrijeđena i pitala da li je neko stradao.

Obojica su jedno vrijeme stajala pored vozila, da bi zatim jedan od njih, najvjerovatnije vozač “poršea”, pobjegao s lica mjesta, dok je njegov saputnik, koji je tom prilikom zadobio povrede, ostao i sačekao policiju. Nakon udesa podgorička policija je pretresla automobil kojim je Mrkulić pokošen.

Navodno je Tarhaniš iste noći tražen na kućnu adresu u Rožajama, ali ga policija nije pronašla. Mrkuljić se nakon operacije trenutno nalazi na Intenzivnoj njezi, gdje je priključen na mehaničku ventilaciju. U teškom je opštem stanju i ljekari mu se bore za život.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com