PODGORICA: Danas protest DF-a

Demokratski front večeras će organizovati još jedan protest u Podgorici, na koji su pozvali sve građane nezadovoljne stanjem u državi.

Skup će u 18 sati početi ispred parlamenta a biće nastavljen šetnjom do Javnog servisa, gdje će organizatori iskazati protest zbog uređivačke politike RTCG-a.

U Frontu smatraju da je opozicija trebalo da iskaže minimum solidarnosti sa političkom akcijom DF-a i pridruži se njihovim protestima.

“Predsjedništvo DF-a smatra da Crna Gora nema vremena za čekanje i da je ostatak opozicije, prihvatanjem učestvovanja u pregovorima koji samo troše naše vrijeme i nijesu pregovori za formiranje prelazne vlade, u stvari postao dekor jedne nove izborne krađe koju diktator priprema u narednom periodu“, kazao je funkcioner Fronta Nebojša Medojević.

Demokratski front će na budućim javnim okupljanjima, osim standardnog zahtjeva za prelaznu vladu, protestovati i protiv ostatka opozicije zbog njihovog stava da nastave rad u Radnoj grupi parlamentarnog dijaloga, saznaje Pobjeda.

Ta odluka je navodno već donešena na nivou lidera Demokratskog fronta, a prvi put će biti primijenjena na današnjem protestu ispred zgrade Skupštine.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close