PODGORICA: Danas protest DF-a - Volim Podgoricu

PODGORICA: Danas protest DF-a

Demokratski front večeras će organizovati još jedan protest u Podgorici, na koji su pozvali sve građane nezadovoljne stanjem u državi.

Skup će u 18 sati početi ispred parlamenta a biće nastavljen šetnjom do Javnog servisa, gdje će organizatori iskazati protest zbog uređivačke politike RTCG-a.

U Frontu smatraju da je opozicija trebalo da iskaže minimum solidarnosti sa političkom akcijom DF-a i pridruži se njihovim protestima.

“Predsjedništvo DF-a smatra da Crna Gora nema vremena za čekanje i da je ostatak opozicije, prihvatanjem učestvovanja u pregovorima koji samo troše naše vrijeme i nijesu pregovori za formiranje prelazne vlade, u stvari postao dekor jedne nove izborne krađe koju diktator priprema u narednom periodu“, kazao je funkcioner Fronta Nebojša Medojević.

Demokratski front će na budućim javnim okupljanjima, osim standardnog zahtjeva za prelaznu vladu, protestovati i protiv ostatka opozicije zbog njihovog stava da nastave rad u Radnoj grupi parlamentarnog dijaloga, saznaje Pobjeda.

Ta odluka je navodno već donešena na nivou lidera Demokratskog fronta, a prvi put će biti primijenjena na današnjem protestu ispred zgrade Skupštine.

1 komentar

  1. With our monetary climate just how in which seriously is, To begin with . to arrange the basics of declaring bankruptcy under lack of employment perks. Options approach would be to make it clear how our lack of employment setup effective, precisely what the ordinary means accepting and rejecting conditions, then it include myths received from my own , unbiassed practical experience of what great procedures as well as the usual issues are having declaring bankruptcy under joblessness importance.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com