Zaposleni traže smjenu direktora Aerodroma Tivat - Volim Podgoricu

Zaposleni traže smjenu direktora Aerodroma Tivat

Dio zaposlenih na tivatskom Aerodromu potpisao je inicijativu za smjenu direktora Damira Pinjatića koji je tim povodom održao juče sastanak sa svim zaposlenim.

Neformalnu inicijativu koja nije išla preko sindikalne organizacije aerodroma, podržalo je oko 40 od ukupno 235 za poslenih. U tekstu se Pinjatiću, koji je na dužnost direktora stupio 1. maja ove godine, zamjera na pogoršanju međuljudskih odnosa i traži njegova smjena, pišu Dnevne novine.

Pinjatić je na sastanku zaposlenima poručio da ga ne interesuje ničija partijska pripadnost, ni interes stranaka već isključivo poslovna politika aerodroma koji iz godinu u godinu bilježi rekordna poslovanja i da će u tome istrajati.

“Tu anketu nijesam vidio niti sam prisustvovao anketiranju nijednog zaposlenog. Mogu da potvrdim da to nije organizovala Sindikalna organizacija aerodroma. Od zaposlenih čujem da mi se zamjera što pušim, što sam prvi put u isto rij i aerodroma zasadio masline oko aerodromske zgrade i što koristim službeno auto čija je nabavka rezultat tendera koji je raspisan mnogo prije mog dolaska. Sastanak sa svim zaposlenima sam održao zbog zbunjenosti i zabrinutosti radnika inicijativom koju su pokrenule nepoznate osobe”, rekao je Pinjatić.

On je rekao da je indikativno što se takva priča pokreće u godini najvećeg poslovnog uspjeha Aerodroma.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com