MOŽETE LI KUPITI NOVOGODIŠNJI POKLON ZA 3 EURA? Možete, i to kakav! - Volim Podgoricu

MOŽETE LI KUPITI NOVOGODIŠNJI POKLON ZA 3 EURA? Možete, i to kakav!

Praznici su i vrijeme darivanja onih koji su nam dragi, ali uz ovaj lijepi običaj ne idu i kućni budžeti velike većine crnogorskih porodica.

Čak i ako se rukovodimo onom da su “najljepši pokloni od srca”, saberi – oduzmi, teško da možemo obradovati veći broj prijatelja, kumova, rođaka, a da se to uklopi u naše budžete.

Zato se podgorička kompanija Nikić Digital potrudila da obezbijedi najljepše poklone od srca i to po cijenama koje su pristupačne svima. U njihovof radnji u Bulevaru Ivana Crnojevića 107 možete poručiti poklone sa štambpom fotografije vaših voljenih osoba ili neke kreativne poruke kojom ćete izraziti svoje emocije i privrženost dragim osobama.

Do Nove Godine važi akcijska cijena kalendara sa štampom vaše fotografije, od samo 3 eura, a izbor je zaista veliki.

Osim kalenara, možete željenu fotografiju štrampati na šolji, puzzlama, privjescima, igračkama, po veoma pristupačnim cijenama.

Pogledajte, i posjetite Foto Nikić, nazovite ih na 020 664 104, ili lajkujte njihovu Facebook stranicu Nikić Digital gdje možete osvojiti i nagrade! 

 

2 komentara

  1. *There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

  2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com