Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje brojila - Volim Podgoricu

Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje brojila

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Đure Salaja 9, u petak 25.decembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u ulici Jovana Tomaševića (preko puta zgrade stare Vlade).

Pljevlja

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 25.decembra, u vremenu od 09:00 do 12:00 časova, bez napajanja električnom energijom potrošači na područiju:Zbljeva, Vidra i Gotovuše.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 25.decembra,u vremenu od 09:00 do 15:00 časova, bez napajanja električnom energijom potrošači na područiju: Bara .

Plav

-Zbog radova na mreži Jara i Babino Polje, u petak 25.decembra, u terminu od 8.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Jara i Babino Polje.

-Zbog radova na dalekovodima Plav Murino Velika i Plav Rudo Polje Šarkinovića Lakat, u petak 25.decembra, u terminu od 8.30 do 11.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Brezojevice, Novšiće, Naselje, Pšepiće, Velika, Murina i Mašnica, Rudo Polje i Šarkinovića Lakat.

Berane

-Zbog radova na dalekovodu Luge, u petak 25.decembra, u terminu od 9.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Ranč, Luge, Ržanica, Rovca, Kaludra, Zagorje, Petnjik, Dapsiće, Tmušiće i Lokve.

-Zbog radova na dalekovodu Luge , u petak 25.decembra, u terminu od 12 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Gornje Dapsiće, Tmušiće, Kacuber, Tunel Lokve i Skrivena.

Gusinje

-Zbog radova u trafostanici Gusinje 3, u petak 25.decembra, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće gradsko područje opštine Gusinje.

Rožaje

-Zbog radova u trafostanicama Bašča i Kalače, u petak 25.decembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa pomenutih trafostanica.

Kotor

-Zbog radova na trafostanici Vodovodi u naselju Tabačina, u petak 25.decembra, u terminu od 10h do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na Tabačini.

Herceg Novi

-Zbog radova na 10 kV dalekovodu, u petak 25.decembra, u periodu od 9 do 11 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće Kameno, Žlijebi i Ubla.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com