Spektakl za najmlađe u Hotelu “Avala”: Nova godina vrijeme čuda i ispunjenja želja - Volim Podgoricu

Spektakl za najmlađe u Hotelu “Avala”: Nova godina vrijeme čuda i ispunjenja želja

Pod sloganom „Nova godina je vrijeme čuda i ispunjenja želja“, u Hotelu „Avala Resort and Villas“ u subotu je spektakl za najmlađe. Djeca su sa mačkom Tošom, gusarima, babarogom i drugim junacima iz bajke uspjeli da riješe zadate zagonetke, pobijede razne prepreke i na taj način proniknu u tajnu šest magičnih ključeva kako bi osvojili svoje nagrade.

avala1

„Priznaću da mi je bilo veliko zadovoljstvo da organizujemo večerašnji događaj. Posmatrati svu tu djecu koja su sve vrijeme bila uključena u program, sve vrijeme proveli na sceni, skakali, učestvovali u kompletnom programu, prosto ta njihova ozarena lica zaista je bilo zadovoljstvo gledati“, rekao je Paun Nicović, event manager hotela „AvalaResort and Villas“.

Program je krunisan premijerom predstave „Sniježna kraljica“, u izvođenju škole „Ballet N“ izHerceg Novog, nakon čega je Deda Mraz darivao djecu poklonima i fotografisao sa njima.

avala2

„Iskoristiću priliku da se zahvalim svima koji su pomogli da se večerašnja noć realizuje, prvenstveno hotelu „Avala Resort and Villas“ kao glavnom organizatoru gdje se događaj i realizovao u restoranu Bruno, zatim baletskoj školi „N“ iz Herceg Novog i plesnoj grupi iz Budve, bez kojih večeras ovaj program ne bi bio realizovan“, kazao je Nicović.

avala3

U ovom novogodišnjem spektaklu učestvovao je i animator Žarko Žabac koji je kroz animaciju i igru sa djecom uljepšao program. Interaktivni dio šoua organizovan je i na našem i na ruskom jeziku. U okviru programa organizovana je nagradna igra, a najsrećniji roditelj dobio je 30 dana korišćenja spa centra u hotelu „Avala Resort and Villas“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com