PODGORICA: (FOTO) Iznenađenje na aerodromu: Čuvari Tajne osvajaju Crnu Goru - Volim Podgoricu

PODGORICA: (FOTO) Iznenađenje na aerodromu: Čuvari Tajne osvajaju Crnu Goru

Projekat “Tajna Crne Gore” predstavljen je na Aerodromu “Podgorica” gdje su Čuvari Tajne pomjerili granice stvarnosti, iznenadivši prisutne pjesmom i muzikom. Naime, na iznenađenje putnika i prisutnih, klapa Alata, skrivena među putnicima, iznenada je zapjevala pjesmu “Crnom Gorom”, a ubrzo zatim se pojavio i Stars string kvartet, čiji su članovi zasvirali tango.
Kako je saopšteno, na taj način, po prvi put u Crnoj Gori organizovana je flash mob serija (iznenadni performansi na javnim mjestima sa velikim brojem učesnika), kojom se izaziva pažnja javnosti i stavlja u fokus grad Podgorica, Crna Gora i slavljenje životne energije kroz radost pjesme i muzike.

Projekat je podržan od strane Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva turizma Crne Gore koji promovišu najbolje vrijednosti Crne Gore, a među njima upravo energiju života i ljepote zemlje.

Trgovinski lanac Roda je događaj obogatio time što je putnicima podijelio novogodišnje poklone i dao im da ponesu sa sobom dio čarolije gdje god da lete.

Podrška je stigla i od aerodroma Podgorica, čiji menadžment je sa zadovoljstvom prihvatio da aerodrom bude dio takve promocije Crne Gore.

“Svi koji su se zatekli na aerodromu Podgorica, imali su priliku da prisustvuju prvom muzičkom spektaklu, koji će se u narednom periodu odvijati na različitim lokacijama Crne Gore, u cilju promocije muzike, plesa, kulture i turizma Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Diretorica i autorka projekta “Tajna Crne Gore” Aleksandra Kostadinović istakla je da su tim projektom željeli da umjetnost dovedu na mjesto gdje se ona obično ne očekuje.

“Prikazana je sva ljepota izraza Crne Gore, njenoh duha, naroda. Ovo je jedan univerzalni poziv svima da dođu i posjete Crnu Goru. Aerodrom Podgorica je prvo mjesto na kojem smo otkrili Tajnu. Na ovakav način ćemo nastaviti da promovišemo kulturu i turizam i probati da predstavimo cijelom svijetu jednu novu, modernu Crnu Goru, koja itekako ima šta da otkrije”, dodala je Kostadinović.

Direktorica marketinga u Mercatoru Jelena Doderović zadovoljna je što je njihov brend Roda prisutan u projektu.

“Među putnicima na aerodromu, svakako su bili i Rodini vjerni potrošači kojima želimo da poručimo da su nam važni i da, uvijek i na svakom koraku, mislimo na njih”, istakla je Doderović.

Projekat će biti zaokružen velikim događajem čiju lokaciju za sada znaju samo Čuvari Tajne-akteri u projektima.

Do tada, njihova javna izvođenja biće iznenađenje za mnoge koji žive ili se zateknu u Crnoj Gori. Svaki iznenadni nastup biće priča za sebe, sa originalnim konceptom, a finalni događaj je Tajna po kojoj će Crna Gora biti dugo pamćena.

(cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com